Arkadaşlar, dün biraz denizde yüzdüm, yoruldum falan. Anormal bir durum yoktu yani. Gece rüyamda burnumun kanadığını görüyordum, uyandığımda burnumdan damlalar aktığını fark ettim. Işığı açtım, burnumdan su damlıyordu, 10-15 damla aktı. Sabaha karşı yine oldu bu, çözemedim. Yüzerken arada bir yuttuğum suyla mı alakalı dersiniz? Tekneden suya atlıyordum, yaklaşık 6-7 metrelik bir yükseklik. Bununla bir alakası olabilir mi?




 

rüyalanmışsın diyeceğim ama o böyle olmuyordu sanki

Wolfware

olabilir çok su kaçtığında geliyor. kokusu fln bi garip hatta o suyun. gusul alırken burnumun dibine kadar su çektiğimde benimde gelir geceleri.

trajikomix

Sinüzit olmuşsundur belki ?

yqzkrttpli

normal abi bana da oluyo.

cilgin fantezilerin adami

yaz nezlesi de olabilir... burundan su gibi mukus akar, gözlerin yaşarır filan.

Rawkon

sinüzit olabilir.

bir de yüzerken, özellikle dalınca falan kafa kemikleri içindeki boşluklara sinüslere falan su doluyor. hiç ummadığın bir zamanda şörr diye akıyor.

kibritsuyu

sinüsler boşalmış işte çok normal.

gossamer

sinüsleriniz boşalıyor, ki bu iyi bir şey..
baş ağrılarınız azalır..
arada burnunuza tuzlu su çekin, rahatlatır sizi..

sli
1

mobil görünümden çık