Nakit çalışırım, tak çıkartır öderim. Cebimde olmayan parayı harcamam, ot ücreti bok ücreti hesap ücreti kart ücreti nefret ederim. Ayağımı yorganıma göre uzatırım. Yurtdışında kullanacağım. Bana en uygun kart hangisi?

Flexi'den aradılar şimdi verelim verelim diye, yarın arayın dedim. Var mı tavsiye?

Bir de başvurduktan sonra kaç gün içinde geliyor ortalama?

 

Cogu gelismis ulkede kredi karti pek cok mekanda kabul edilmiyor bu arada, bilginiz olsun. Yani kredi karti degil de banka kartinizi kullanmaniz daha kolay olabilir.

crown

seyahat ceki tavsiye ederim, ham aynen nakit gibi kullaniyorsunuz hem de guvenli oluyor. bankanizla bu opsiyonu bir konusun derim.

mavicorap

flexi alma haci. ayni senin durumdayim. param yoksa harcamam. taksite girmem. 2 ay once flexi icin aradilar. hadi alayim dedim. ihtiyac oldu 300 lira nakit avans cektim. 25 kusur lira faiz geldi. ayrica kartinda para varsa bile limitinden gidiyor. yani kartimda 100 lira gidip 80 liraya tisort aliyim dediginde. o 100 liradan cekmiyor. limitinden cekiyor. oylece hesap kitap kalmiyor. takil boyle

keltikfrost

hacı banka kartı al. garanti'yi seçbilirsin internet şubesinden her türlü işin görülüyor. ama hesap kesim ücreti fazla. öğrenci falansan da almıyoruz dıyorlar ama yine de az bir şey kesiyorlar. banka akrtına bonus da verıyor peh peh peh. alayını salla aslında ama alıcam dedın madem.

zimniirade

banka kartı

bu kadar, bankası farketmez

bonjurkes
1

mobil görünümden çık