www.youtube.com

evet bildiğin bu şarkıyı sabahtan beri dinliyorum. hani pop müzik dinleyen ergen de değilim, klasik müzik, chopin, elton jonh, janis joplin, ne bileyim nirvana dinleyen adamım.

sorunum ne olabilir? ya da sebebi?

 

herkese oluyor sorun yok.. olmuyor diyen de benim sahsi fikrim burnundan kıl aldirmiyordur.. algimiz daima acik oldugu icin farkinda olmadan cevreden etkileniyoruz.. belki degisiklik arayisi beynin.. caktirmadan rahatlama yolu da olabilir.. cunku cabuk tuketim muzikleri kafa yormaz..

ben kendimi bildim bileli power metal dinlerim.. bana da oluyor.. hatta hemen yakindan ornek vereyim.. gecen gun arkadasin dogumgununde kendi kendime tespit ettim ki serdar ortac'in bircok sarkisini ezbere biliyorum.. :)

bigman

sıcaktan beyin direncin yok olmuş allahtan tedavisi var;

www.youtube.com

hadi bakalım geçmiş olsun sabah ve akşam birer doz al...bir sorunun olursada kesinlikle ozan doğuludan ve serdar ortaç türevlerinden uzak dur.

hayvan gibi yazar

dostum bunlar daha duzgun muzık yapan adamlar yalnız ergen ısı degıl fazla. yalın var sonucta. serdar ortac demet akalın hande yener gıbı degıl yanı..

onun dısında oluyor. bende blues funk rock dınlerım. lan o gun bır baktım dubstep. bır enerjı verdı vucuduma uyuyamadım dınlemekten delı gıbı sabaha kadar dınledım

slash01
1

mobil görünümden çık