Spor müsabakalarında kameraman istediği gibi seyirciyi çekebilme hakkına sahip mi, (bkz: manisaspor galatasaray maçındaki esneyen adam ), sevgilisine karısına dakikalarca zoom yapılan adam, maçta küfür ederken çekilen adam, Dünya kupasında da burnunu karıştırırken çekilen dev ekrandaki kadın 'ne çekiyorsunuz' falan diyip kameramana, yayıncı kuruluşa dava falan açabilir mi? Seyircinin teşhirden rahatsız olma hakkı yok mu? Yoksa bileti aldıysan bunlara da razısın denip davayı açtığıyla mı kalır?




 

kameraman çeker de resim seçici seçmezse yayınlanmaz diye biliyorum ben feci göt olabilirim bilmiyorum tabii.

condom kurşunu

kameraman değil de, resim secici ya da yönetmenin işi onları görüntüye sokmak sanki. ve evet, burnunu herkesın ve hatta kameramanın gorecegı sekılde acık secık karıstıran ınsan zaten oyle bıseyden bahsetmesın. ayıoglu ayı. sinirlendim bak.

fenerliyim ama feneri delgado

konserlerde biletin arkasında mekanda çekim vardır mekana girenler video,fotoğraf falan onları kabul etmiş gibisinden şeyler yazıyor çoğu zaman. bu da öyle bir şeydir.

empty blank

aynen öyle. kamuya ait alana gidip bilet aldıgın için razı olman lazım. ama kameraman gidip de 1 dk boyunca o kişide kamerayı sabitleyemez o da var.

söyleyen: iü hukuk hocası. en taşşaklısı

wessago
1

mobil görünümden çık