Efendim, geçen gün gittim ve beyoğlunda güzelce bir ev tuttum üzerinize afiyet, ancak önemli bir ayrıntıya takıldım. Mobilyaları nereden alacağım. Ya ikea'ya gidip dandik ama iyi gözüken ve kol gibi fiyatı olan bir şeyler alacağım ya da ???

Yatak + Karyola (ya da baza) + koltuk kanepe vs + yemek masası + 4 sandalye + gardırop için 2500 TL civarında bir bütçem var. Ne tavsiye edersiniz?


 

valla bu fiyata normal mağazalardan zor geçen gün bi minibüsün arkasında moda mobilya diye bir ilan gördüm ama 2700 tl ye bu saydıklarının hepsini veriyorlardı, kalitesini bilemem ama tabii.

bana niye tik yok :D

ekaterina

bence ilk once bir craigsliste falan bak derim, eger gonlune gore hicbirsey bulamazsan da az al ama kaliteli al, hepsini ayni anda alma derim. bir sure abuk subuk yasasan da bu arada butceni yeniden duzenleyip daha uygun seyler alabirlirsin. anladigim kadariyla yetskin hayatinin basindasin, kesinlikle bir kere daha cok az esya tavsiye ediyorum, duzgun olsun, az olsun, zamanla olsun.

mavicorap

tepe home'un uygun fiyatlı ürünlerinden bak derim. bu fiyatın biraz üstüne çıkar ama ben kalitesinden memnunum. ikea'nın uygun fiyatlı ürünlerinin 'maket' hissiyatı çok itici bence.

'az, zaman içinde ve kaliteli' konusuna da ayrıca +1
çünkü fiyat baz olunca ya kalite ya da beğeniyi gözardı etmen gerekiyor genelde. bence hergün görüp-kullandığı eşyalar insanın modunu sanılandan fazla etkiliyor. şimdiden güle güle kullan!

manuel mandalina

Craigslist'e baktım evet kullanılabilir bişeyler bulunabilir. Teşekkürler,
Tepehome'un web sitesinden gördüğüm kadarıyla o dükkanda uygun fiyatlı bir şey yok :) Belki gidip bakmak gerekebilir. Zaman içerisinde düzgün eşya almak mantıklı evet, ama bir yandan da eşyalara bağlı kalma fikrinden de haz etmiyorum. Acaba bırakıp gidebileceğim eşyalara sahip olmak daha mı efektif diye düşünüyorum.

nbilgin

kesinlikle gidip bakmalısın. örn. cevahir'de var. hem karşısında koçtaş var, olmadı oraya da bakarsın.
bırakıp gitme olayını bilemiyorum, ancak çok dandik birşey alırsan önce o seni bırakabilir, dikkat etmek lazım.

manuel mandalina

bunu mu demek istediniz? :)
www.modalife.com.tr

9kuyruklukedi

tepenin mudonun teshir urunlerinin stis fiyatlarina bakabilirsin, bazen gercekten cok hayvani indirimler oluyor, sen zaten 5 cayinda ne derler gibi bir psikolojin olmadigi icin flash tv deki veya kanal 7 deki dizilerideki evlere benzemesin diye soyledim, ben oyle bir evde herhalde hayata kuserim :)
ilk evimde koliyi ters cevirip uzerine ortu atmistim sehpa olmustu :) herkes super mantik diye bayiliyordu, evin bir kisiligi olsun, seni yansitsin, az sabret, evde esya olunca alinmiyo bir daha, satmaya kalktiginda yok paraya gidiyor bir de yani uzuluyorsun sonra....

mavicorap

fevkalade doğru diyorsunuz mavicorap hanımcığım:) Flashtv evi iyi bir benzetmeydi, hızlıca ikna oldum. Dün tepehome a baktım, ucuz ve güzel şeyler de varmış, yarın eve gidip ölçü alacağım. Sonra satın almaya başlarım. Çok teşekkür ederim herkese.

nbilgin
1

mobil görünümden çık