takıldığınız mekanları yazıverin işte. bilelim.




 

ben mekanlara gitmiyorum pek.
sabahlayacağımız zaman: cihangir sanatçılar parkı. çimlerde uzanması güzel oluyor ve harika bi manzara var.
içip eğleneceğimiz zaman: galata kuledibi. gerçi bi süre önce kapamışlardı meydanı, şimdi durum ne bilmiyorum.
anadolu yakasında içip eğleneceğimiz zaman: caddebostan sahil. geç saatlere kadar gençler eğleniyor, güzel bi ortam var. güvenlidir de.
çılgınca eğlenip dansetmek için: beyoğlu tomtom sokak. mekanlar dışarı ses veriyor zaten, herkes sokakta eğleniyor. içkini al git.

nathanieltroy

çarşamba günleri mutlaka ayrıca haftada bir gün daha kadıköy trip v2.0 neden: ister öğleden sonra kahve iç,ister gece alkol al. kış için ortamı sıcak şöminesi var. müzikleri güzel. çalışanları kibar. kolukları rahat.

eğer hava güzelse tercihen hafta sonları moda sahil. neden: polis amcalar dışında gelip konuşan olmuyor, kafanı dinliyorsun. bedava.

sabaha kadar dışarıdaysak ve kalabalıksak: taksim beat neden:sabaha kadar dans et,at enerjini evine dön ve yine dans etmek için eski beyrut.

taksim mihrimah sultan cafe,öğleden sonra.haftaiçi. neden: sessiz, huzurlu. kitap okuyabilirsin. arkadaşınla sohbet edebilirsin.

kırmızıkaşekaban
1

mobil görünümden çık