neden çağırır ki polis beni karakola? telekoma olan borcumdan dolayı icralık olmuştum. borç 250 ytl civarı bir şey. bunun için karakola çağırırlar mı? icra için olsa herharde avukatla falan gelirlerdi diye düşünüyorum. başka hiç bir şey de gelmiyor aklıma nedendir acaba?




 

ergenekon bağlantın ortaya çıkmıştır.
şehri hemen terk et!

humanistyamyam

Askerlik için gelirler en çok.

vecna

belki mahkemeye çıkman gerekiyordur, onu haber vermek için gelmişlerdir.

goodbyecruelworld

iyi de okuyorum ben hala üniversitede. okul tecil işlemlerini şimdiye kadar hallediyordu. 6. yılımdayım şimdi mi unuttular yani tecil etmeyi.

lemmiwinks

ya borcu yanlış yazmışım 250ytl civarı borç var 20 değil.

lemmiwinks

o zaman askerlik içindir, okulu uzattıysan buna dair bir belge istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam..

goodbyecruelworld

askerlik içinse rahatlarım gayet:)

lemmiwinks

Okul bazen unutuyor mu yoksa arada belgeler mi karışıyor bilmiyorum ama okuduğum halde 3 senedir bizim eve de gelip gidiyorlarmış memlekette. Bizimkiler okuyor bizim oğlan diyormuş onlar da pardon rahatsızlık verdik diyorlarmış bitiyormuş iş. Her sene de oluyor ama.
Bir ara peder kıllanmıştı "la sen okuldan mı ayrıldın ne iş?" diye.

vecna

en son gittiğin maçta sinirlerine hakim olamamış ve o halinle kameraya yakalanmış olabilirsin. ifade almaya gelirler bir iki gece sonra.

Ama askerlik daha akla yakın

trocero

Askerlikle ilgili problemin varsa (Tecil, bakaya falan) onun için geliyorlar. hatta beni bir kere jandarma aradı, buraya gelirmisiniz yoksa biz de gelebiliriz dediler. ben siz zahmet etmeyin ben gelirim fakat bunun ben gelmeden de bir yolu olmalı dedim. kimliğimi fakslamamı istemişlerdi, öyle yaptım kabul ettiler.
bir kere de ben yokken polis gelmiş eve karakola okuldan öğrenci belgesiyle beraber gittim, belgeyi verdim herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar

vincenzo

borç yüzünden polis gelip karakola çağırmaz. en kötü ihtimalle icra memuru ve avukat gelip (zorluk çıkaran olur diye polis de getirirler bazen) haciz işlemi yapar.

kibritsuyu

dört gün kadar önce bir arkadaşımın kağısına iki sivil polis (iddiasında olan) kişisi gelip sorular sormuş, hatta kimlik bile göstermişler. burada kim oturuyor, sizle kim yaşıyor vs vs gibisinden. gittikten sonra arkadaşım polise haber verdi ve öyle bir uygulamanın olmadığını, o bölgede (ortaköy) bunun gibi şikayetler aldıklarını ve böyle bir durumda polise hemen haber vermeleri gerektiğini bizzat komser anlatmış.

önce ilk olarak semtinize en yakın karakola gidip bu durumu anlatmanız gerek ki "sahte" çıkacaktık kuvvetle muhtemel. dikkatli olunuz, kapıyı dahi açmayınız.

cinematography

Fi tarihinde nette yazdığın bir yorum ile birine hakaret etmişsindir de adam dava açmıştır mesela. Bana oldu bu.

386 dx
1

mobil görünümden çık