Getacoder, Odesk gibi sitelerden hangisini önerirsiniz? Bunların masrafı, riski nedir? İşi yapamazsak tazminat ödüyor muyuz mesela? Eski affiliate sitelerinin gönderdikleri çeki bozdurma masrafı kendi ederinden fazla oluyordu, bunlardaki ödeme sistemi nedir?

Bir de programlama ve grafik işleri haricinde ne yapılabilir? Zira zamanında yaptığım şeyleri elimde tutmayı akıl etmediğimden elle tutulur yazılım referansım yok.


 

bir arkadaşım rentacoder kullanıyordu. memnundu.

kahvegibi

rentacoder iyidir, güvenilirdir, iş çoktur ama komisyonu fazla sanırım biraz diğerlerine göre.
paypal, western union ve çek ile ödeme yapıyorlar. bir de debit card çıkmış sanırım şimdi. karta doldurup yolluyorlar, onunla harcıyorsun.

386 dx

scriptlance.com vardi bir ara.

boshi

rentacoder kullandim fena degil. Hintlilerin fiyatlari ile bas etmek biraz zor, cok spesifik bi yazilim yapmiyosan fiyatlar cok dusuk oluyor. Bide elance.com vardi hatirladigim ama orda isi alanlar para verip uye oluyordu.

badseed

Bir de işi yapamazsak tazminat filan ödüyo muyuz, onu söyleseniz? :) Üç beş kuruş para kazanmaya çalışırken cepten yemeyelim de :)

Ha, bir soru daha... Hangi ödeme yöntemi? Western Union'ın masrafı daha çok oluyormuş. Ama PayPal için kredi kartı, banka hesabı gibi bir şey gerekiyorsa ikisi de yok. Ne önerirsiniz?

fadetoreality
1

mobil görünümden çık