ios 5.1 kullanıyorum ancak aunı ios teki diğer iphone 3gslerde çıkan silme işareti ben de çıkmıyor varsa ücretsiz programları söyler misiniz ?




 

ifunbox ve itools ile istediginiz hemen hemen her türlü müdahaleyi yapabilirsiniz

pollyx

o programlari apple store de bulamadim. baska alternatif program var mi ?

leo1905

aslina bakilirsa, yanlis yönlendiriyor olabilirim.. bu programlar bilgisayara itunes alternatifi olarak kuruluyor ve telefonla yapacaginiz islemleri hizli ve pratik hale getiriyor.. ancak, jailbreak yapilmis ya da yapilmamis olmasi programin kullanimi ile ilgili bir farklilik yaratiyor mu bilmiyorum..

sanirim telefonunuza kuracaginiz bir program sordunuz ve ben yanlis anladim..

pollyx

iosta silme isareti ancak telefondayken netten yuklediginiz fotoraflarda cikar.itunes ile senk yaptiysaniz bu fotoraflari telefonunuzdan silemezsiniz. sanirm sorununuz bu

winterschill

winterschill +1

Senkronizasyon ile atılan resimleri bilgisayarınızdan silip (ya da yerlerini değiştirip) tekrar senkronizasyon yaparsanız fotoğraflar silinir.

iFunbox ise Apple uygulaması değil bilgisayarınız üzerinden cihazın diskteki verilerine müdahele edebildiğiniz bir program. Jailbreak gerektirmez.

himmet dayi

oha sistemin boktanlıgına bak, pc den bişe atarsan telefondan silemezsinmiş. allahım sana şükür bu telefondan almadığıma. birde bluetut sadece ifonları goruyormuş aman yarabbi sana şükür.

bazardaki artis
1

mobil görünümden çık