babalar selamlar önce.

ben çok kafayı takmış durumdayım. geçen hafta bi kızla tanıştım. sonra konuşmaya başladık falan filan. 1 hafta boyunca sürekli konuştuk bununla, baya da iyi aramız. bu cuma da görüşecektik tekrar güzel güzel planlar falan filan. ta ki 3 gün öncesine kadar.

en sonra telefonda konuştuk 2-3 saat bununla, kapattık sonra işte olan oldu. bu hanım kızımı telefonunu kapatış o kapatış. hiç haber falan verme yok. kendisine ulaşamıyorum, hiçbir şey de olmadı yani. neden böyle bir şey yapıyor olabilir dersiniz. hayır yeni tanışmışım zaten çok da önemi yok naparsa yapsın da, bi insan neden hiçbir şey söylemeden telefonunu kapatır. çalındı kayboldu falan desem ulaşma şansı var bana başka yollardan. konuşmak istemiyor desem durup dururken neden, hadi onu da anlarım ama insan söyler böyle böyle telefonunu kapatmaz dimi.

protect bi twitter adresi var, takip ettim ama kabul etmemiş. henüz ama bu 3 gün içersinde twit atmış, attığı twit sayısından anladım, artmış. kafayı takmış durumdayım.

Ne yapıyım bu hatundan umudu keseyim mi, bekleyeyim mi biraz daha. anlam veremiyorum şu hatunlara yahu! ne yapardınız siz?

 

umudu kes.

infernal majesty

umudu kes.

somethinginthewayshemoves

telefonu sana değil herkese kapalı bunu unutma da 3 gün telefonsuz nasıl yaşamış onu merak ettim.

Edit: oğlum kıza ne dedin ki sim kartını kırıp attı.

amaltheia

ne yapıyorum ben diye pişmanlık yaşamış ve artık asıl hattını kullanmaya başlamış olabilir.

ilkinci

vay arkadaş bi tane mi olumlu şey yazılmaz, vurmayın tamam

zozjotejmnk

Herkes umudu kes demiş kim lan bu umut !
Derin nefes al ve yüzünü yıka. Şimdi aynaya bakıyorsun ve istediğinin olacağına eminsin. Biraz sakinleş.

burka

iki hafta önce aynı olayı yaşadım. tabi böyle sevgili durumu gibi bir olay değil normal kız kıza buluşacaktık arkadaşımla telefonla konuştuk gün içinde sonra saat kararlaştırma olayları için aradım ulaşamadım bir gün boyunca ulaşmayı denedim meraklanıp yığınla mesaj da bıraktım vs. vs. sonunda şans eseri facebooktaki diğer kutusuna düşmüş mesajı gördüm. trafik kazası geçirmiş telefonla görüştükten iki saat sonra. yani benim yaşadığım baya bir türk filmi tadında gibi ama olmayacak şey değilmiş dedim böylesine de durumu yaşayınca. tweet olayından kurtaramıyor tabi kesin eminsen sayısından.

takintili insan modeli

Olay şu: Kız ses tonundan mı, konuşmalarından mı her neyse bir şeylerden hoşlanmamış ve kafasındaki potansiyel imajı yıkmışsın. Sana söyleyip konuyu dallandırıp budaklandırmak istemiyor (Konuyu tartışmak bile o anlama gelir) o yüzden de böyle bir yol izliyor. Sorgulama ve kızı hafızandan sil.

Struttin

Umudu kes.

efrasiyab87

bak şimdi çirkinleşiyorum;

karı telefonda aşık gibi konuşuyordu benimle yahu!

zozjotejmnk

umude kes normal şartlarda ama aciliyet durumlarını da düşünmek lazım her zaman. bekle biraz daha ve tekrar ulaşmaya çalış. olmuyorsa da olmuyor.

edit: bi de twit olayından bahsetmişsin hmm. ne yazmış peki. neyse sen de sallama bir süre...

ermanen

umudu kes, burak o bölgede iyi oynar. yanında elmander..

süper espri yaptım.
teşekkürleri kabul edebilirim.

kredi_karti_hesap_ozeti_gelmis_hanim_sen_ne_a

twiti göremiyorum beni kabul etmemiş, sayısı artmış sadece. nelere dikkat ediyorum ya, beynimi yedim sıcaktan

zozjotejmnk

Kız belki flörtözdür.Sadece sana özel değildir konuşmaları.Ayrıca twitter'da seni neden kabul etmemiş ki?Başkasından takip etmeyi dene belki kabul eder.

Ayrıca çok üstüne geldik de beklemekten başka yapacak bir şeyin yok.Bi de kızdan ses çıkınca çok üstüne gitme , merak ettim seni falan de sadece.

amaltheia

umudu kes.

trajikomix

umudu kes.

cokacayipsey

Belki hakında birşey duymuş olabilir ne bileyim sevgilisi var falan gibi bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir ortak arkadaşınız varsa bir araştır bence

rem

duyabileceği kimse yok. ortak arkadaşı geçtim böyle bi kızdan haberi olan da yoktu henüz.

zozjotejmnk

hiç yazılmamış ama umudu kes.

buffy de vampir sayilir

umudu qes

cha

bu arada telefonda aşık gibi konuşuyodu kesin verecek panpa

cha

ah boolum vermesinde falan değilim, derdini merak ediyorum takıntı yaptım. geri döndüğünde yazacam buraya tekrar. dönecek o hertürlü. umudun da ak.

zozjotejmnk

panpa umut vermek gibi olmasın ama umudu kes.

bir kac yazar once

Kız kendini rahatsız eden başka birinden kurtulmak için de telefonunu kapatmış olabilir. Eğer twit sayısı sadece 1 arttıysa durumu hakkında bilgi verip orayı da kapatmış olabilir. Bu arada beklemeyip ne yapacaksınız ki, hemen başka birini mi bulacaksınız? Tey alaam!

SiyamkedisiZorro

bencede umudu kes

nils

ayrıca kız isteseydi ne yapar eder seni arardı.

nils

umudu kes demeyeceğim, kız senden umudunu kessin. telefon numarasını sil, ararsa açma, sen de arama artık. hiç tanımamış gibi yap.

dead and broken

ruh hastasıdır böyle kimseye haber vermeden triplere girip telefonunu kapatan bir arkadaşım vardı, pek sağlıklı bir ruh halinde olduğu söylenemezdi.

miss antartika

Bekleme. Var böyle garip insanlar, neyi niçin yaptğını kestiremeyeceğimiz. Bu gibi garipliklerin kadını erkeği de yok. Sen aramadığında da ararlar bir süre sonra, ya babanesi düşmüş bi yerini kırmıştır, ya eniştesinin kuzeninin dayısı eşekten düşmüştür, bitmez bahaneleri.
Sil kafandan, ama telefonunu silme, ki aradığında o olduğunu bil reddet.

kavs-ı kuzeh

umudu kes.

narcissa black

Yedek hat vermiş yemiş kız seni. Umuda da bir şey yapma yazık la umuda her kes kesiyor

melliyamo

umudu kes.
kaza geçirmiş de olabilir.

barix

kız aslında ölüymüş

kucuk kafa

(bkz: umudu kes)

isildur
1

mobil görünümden çık