selamlar,

biliyorum biliyorum çok fazla değişken bir şey sorduğumun farkındayım. ama belki tesadüfler bir araya gelir de bir başka duyurucu da benzer bir badire atlatmıştır yakın zamanda.

aracım honda jazz, 2008 model. garantisi devam ediyor, o yüzden de yetkili servise götüreceğim. ist. avrupa için aracı da Cem'den aldığımızdan Cem'e götüreyim diyorum, keza diğer şubeler çok uzak.

kaç paraya patlar tahminen? benim götüreceğim ilk bakım olduğundan şu an boşluğa bakıyorum. bir fikir veren olursa süper makbule geeçcek.

şimdiden teşekkürler.

 

yok bu arabada kayış yok, zincir var. değişme söz konusu değildir de gevşekliğini alıyorlar sadece diye duymuştum.

600 fenaymış ama trigger değişimi içinde olduğunu varsayarak yazdıysan belki biraz daha ucuza gelebilir demek...

loveinaflipbook

cem otomotivi ararsanız onlar rutin değişimleri söylerler ve ekstralar olmazsa ne kadar fatura çıkar onu da öğrenirsiniz.
yağı suyu filtreleri balataları filan değişir diye düşünüyorum.

sli

arkadaş servise gidiyorsun, sana önce bir fiyat listesi çıkartıyolar, fakat sen telefonlada bu bilgiyi alabilirsin, arıcaksın arabam şu şu şu standart 60 bin bakımında neler yapılıyor, kaç para tutuuyor dedinmi, söylerler, istersen mail falanda atarlar.

killerbee

bir servisi ara, "şirketimizde 17 tane honda jazz var, bakımları için teklif istiyorum" de. detay sorunda 50.000, 60.000 ve 70.000 standart bakımları de.

parça+işçilikte de yüzde üzerinden indirim iste.

ertesi gün teklif gelir, bak ne kadarmış bakım, ne kadarı kazık...

eksi sozluk e bir daha geldim
1

mobil görünümden çık