[teknik]
(9) 

uydunet

invicta #443681
soru başlıkta desek heralde anlaşılır? arkadaş, geçen gün buna abone olduk 1 mb sınırsız, wireless modem verdiler, öbür odadan doğru düzgün çekmiyor, dibine götürüyorsun full çekiyor gözüküyor ama google a bile zor giriyor, şaka mı bu.bilen eden varsa bunun bi çözümü olmalı söyleyiversin bi zahmet. şu mesajı bile zar zor yazıyorum vallaha.




 

bilgisayarınızın dell olma ihtimali var mıdır?

nickienick

@nickienick bilgisayar acer aspire 6930g laptop

invicta

acerlerle var mı bilmiyorum böyle bir sorunu ama benim de çok yavaştı. uydunet teknik servisi de çözemedi olayı. bilgisayarcı da yapamadı. dell bilgisayarlarla ilgili bir şey dediler. router aldım bir tane. öyle düzeldi. belki benzer bir sorundur.

nickienick

router nedir, neden bi de router alıyoruz. bunun bi ayarı yok mu?

invicta

teknik olarak ne yaptığını tam bilmiyorum. ekstra bir modem gibi kullanıyorsunuz diğer modeme bağlayarak. farklı bir ip kullanıyor sanırım. bilgisayarcılarda, teknosa filan gibi yerlerde bulunuyor kolaylıkla. benim kullandığım bu sanırım;

www.hepsiburada.com

tabi önce bir uydunet teknik servisi arayın, sorunu çözerler belki. ayrıca routerla uzakta çekmeme sorununu da çözebilirsiniz.

nickienick

modem motorola antensiz mi?

infernal majesty

@infernal majesty netmaster antenli.

invicta

uydunet wireless sorunu diye bir sürü şe okudum. tek ortak noktaları netmaster modem kullanılması. yeni docsis 3.0'ları bilmem ama 2.0 olanlarda çekme sorunu var anladığım kadarıyla.

sutlu nescafe

@sutlu nescafe bende okudum, hatta çözümünün olmadığını bile okudum, bu nasıl iştir arkadaş ya, internet hizmeti veriyorsun ama çekmiyor çekmeyen modem veriyorsun, çekmeyecek demiyorsun, ne yaptığın belli değil, böyle iş olur mu.

invicta
1

mobil görünümden çık