normalde bursa istanbul 3.5 saat ama şimdi köprüdeki bakım sebebiyle ne olur bilmiyorum. benim sabah 6 da havaalanında olmak için bu gece kaçta yola çıkmam lazım. var mı yakın zamanda gitmiş olan? gece trafik durumu nasıl köprülerde?




 

son alınan kararlara göre tırların 2. köprüden geçişine gece 24-05 arasında izin verilecekti. otobüsler de aynı saatlerde 1'den geçebilecek. o saatte sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aklında olsun. bu arada harem sirkeci arabalı feribot da 24 saat çalışacaktı ama başladı mı bilmiyorum.

merhum

(köprülerle alakasız) gece otobanda çalışma oluyor. bitti mi bilmiyorum fakat 3 hafta önce gebze ye gelmeden feci bir trafikte kaldık 1,5 saatte anca geçtik. (bu bahsettiğim gece 2 sularıydı)

Era
1

mobil görünümden çık