zamanında wordpress'te bi site yapılmış. admin bilgileri de yok elimizde. var bişeyler de yanlış işte. şifremi unuttum diyince kullanıcı adı ya da email diyor ki onlar da bilinmiyor. bu bilgiler nasıl elde edilebilir? orda kayıtlı email adresi bizim şirketin eski çalışanlarından birine ait büyük ihtimalle. bulmakta bi avantajı olur mu bilmiyorum.




 

cPanel şifresini biliyor musun?

kingbulva

elimdeki şifrelerden biri belki odur, bilmiyorum. aslında cpanel'in ne olduğunu da bilmiyorum, wordpress'le hiç alakam yok.

tepedeki psychedelic adam

elinde ftp veya cpanel şifresi var ise ftp'den config bilgilerini okuyup mysql'den şifreyi sıfırlayabilirsin.

Elindeki şifrelerin başlıklarını söyle ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

bir kac yazar once

ftp şifresi vardı. hatta mysql şifresi de vardı. şu anda database'e ulaştım ve bilgilere baktım ama şifre md5 ya da ona benzer bişeyle değiştirilerek kaydedilmiş. bundan normal haline çevirmemin bi imkanı yok sanırım di mi? zaten ne kullanılarak kodlandığını da bilemiyorum. ama önceki admin'in email adresini öğrenmiş oldum. ordan bi şekilde öğrenebilirim sanırım.

ayrıca ftp'den config.php isimli dosyayı açıyorum ama öyle bir bilgi görünmüyor içinde. başka bir config dosyasından mı bahsediyorsunuz?

edit: gerçi üstte söylediklerim mallık tabii. ordan email'i değiştirip parolayı sıfırladım girdim filan, sağolun. ben bi yemek yiyim olmazsa.




yeni bir de soru sorayım gitmeden önce. ana sayfaya bir kod eklemem lazım da sayfalar'a baktığımda sadece harita, hakkımızda ve bize ulaşın görünüyor. bu ana sayfanın kodlarına nerden müdahale edebilirim?

tepedeki psychedelic adam

Görünüm - Editör - index.php dosyası üzerinden ana sayfadaki istediğin değişiklikleri yapabilirsin.

kingbulva
1

mobil görünümden çık