Sigara ve nikotin ihtiyacını bastıracak meyve sebze veya başka şeyler nedir?




 

patlıcanda nikotin var diye biliyorum

Teyyar

patlıcanda nikotin var derler. ne kadar doğru bilmiyorum.

edit: 9 kilo patlıcanda 1 sigara kadar nikotin olurmuş.

sutlu nescafe

patlıcan diye duyduydum.

edit: ohooo

cacik

patlıcan yiyerek nikotin ihtiyacı giderilir mi hiç yahu, akıl var mantık var. eğer bir şeyin içinde nikotin varsa zaten sağlığına zararlıdır, onun için sigaraya elternatif araman pek mantıklı değil. ama şöyle bir şey var;

(bkz: maraş otu)

ruhibirbanyo

9 kilo patlıcanda, bir çöp sigaradaki nikotin var. Dolayısıyla nikotin ihtiyacını patlıcandan karşılamak mümkün değil. Sigarayı önce beyinde bırakmak gerekir

not: profesörüm. :)

plastic_angel

su iç dostum.

abartakus

(bkz: elektronik sigara)

not: elektrik pokemonuyum

ermanen

boğazını sürekli ıslak tutmak.
Not: eczacı kalfasıyım

123qwerty

nikotin bantları var

kullanicadi

patlicanı farklı şekillerde kullanarak değişik alışkanlıklar edinilebilir .

ground

@ground sandalyeden düşürdün

plastic_angel

bişeyin içinde nikotin varsa zaten sağlığa zararlıdır ve sigaraya alternatif yapmak doğru değildir lafı tamamen yanlış. sigaranın içindeki zehirli maddelerden dolayı bırakıyoruz, nikotinden dolayı değil. zira sigara bırakmaya yardımcı tüm takviye maddelerinde nikotin vardır.
nikotin sakızı, nikotin bandı vs. sadece nikotin içerdikleri, zehirli madde içermedikleri için doktorlar tavsiye ediyor bunları.

cereal killer

@cereal killer güzel kardeşim çok yanlış düşünüyorsun. Burdaki mesele sigara bağımlılığı değil, nikotin bağımlılığı. Nikotin bağımlılığını nikotin alarak aşamazsın.
Sigarayı bırakmak konusunda en yetkin dalga için şöyle buyrun (bkz: zyban)

Saat1

Ben bağımlılığı yenmekten filan bahsetmiyorum. Sigaranın içindeki zararlı ana maddenin nikotin olduğu mantığından bahsediyorum.

cereal killer

digarayı bırakığımda ilk günler sürekli uykum geliyordu esniyordum, elma iyi geliyor o kafa mallaşmasına. koca bir kase kabak çekirdeği filan iyi oluyor emekli stayla, elin boş durmuyor. çık dolaş hava al bir de. oturdukça canın sıkılıyor, canın sıkıldıkça bi tane yakasın geliyor.

vortex
1

mobil görünümden çık