arkadaşlar çıkmaz bir yoldayım. en iyi nasıl eğlenirim en iyi nasıl olur ? biraz da hesaplı olması gereken bir durum.
eğlenceli bir yer olsun istiyoruz.
gitmiş arkadaşlardan öneri bekliyoruz.
belek, kemer neresi olursa olsun.

 

bu havada antalyaya gitmek pek akıl karı değil bence olimposa falan gidin ya da.

condom kurşunu

olimpos +1

abartakus

Kaş, Olimpos olur mis.

balekmek

arkadaşlar şimdi adamın fikrin 180 değiştirmeyin ki. kaş nerden çıktı. özelliğini falan yazın, gidip ortada yarrak gibi kalmayalım.

kvlknctk

Sakin, sessiz bir tatil için Kaş derim. Turist kaynamıyor da, yerli ve motorlu teyze-amca kaynıyor Kaş. Bir de kediler var. :) Sahilleri pek güzel, isterseniz dalış yapabilirsiniz de. Kaldığımız pansiyon da hem pek samimi idi hem gayet ekonomik.. İsterseniz özelden yazabilirim, karar verirseniz Kaş'a. Burada yeme-içme de öyle fahiş değil, sahillerin tamamına yakında şezlong-şemsiye ücreti vermiyorsunuz, her nasılsa orada bir şeyler yeyip içeceğiniz düşünülerek kuvvetle muhtemel. Yine olsa, yine giderim kısacası..

balekmek

açıkcası ekşisözlükte pek iç açıcı yorumlar okumadım. burada yazanlar oldu. ondan sonra inceledim inceledim de sıkıntılı gözüktü işte. 3 erkek gideceğiz. trance cı adamız bize clup lazım. rus olsa iyi olur. fakat olmasa da olur. gönül ister ki olsun. 80-100 liralık bir otel arıyoruz. 4 gün kalmayı düşünüyoruz. yinede açıklama yapmanızı isterim. daha karar veremedik doğrusu

kvlknctk
1

mobil görünümden çık