internette bu 20 yaş dişinin çekimi için araştırma yapayım dedim yapmaz olaydım. şu an bile o dişçinin dişi delmede kullandığı aletin sesleri beynimde ring yapıyor!

biraz korku var. geçen yıl bir dişime kanal tedavisi yaptırmıştım. o zaman merak edip sormuştum, 20 yaş dişlerim ne alemde diye. o da bir diş için kemiğin kesilmesi gerekiyor falan demişti sanki. umarım yanlış anlamışımdır, yoksa bu cümlesi korkutuyor.

bu lanet 20 yaş dişim sol altta. o bölge 2 haftadır yemek yerken ağrı yapıyor ama 1-2 saniye, hemen geçiyor. orayı elimle kontrol ettiğimde o derinin altındaki kabarık yer tam kemiğin altında.

bursa'da neresini önerebilirsiniz? ağrı yapmadan, acı çektirmeden ameliyat sırasında alsın çıkartsın dişi. sonrası için başımın çaresine bakarım. panik yaptığım nokta "o an".

 

1-2 ay önce çektirdim bende. Başlayana kadar ızdırap derler ya aynen öyle. Olay anında hiç bişey hissetmedim internette yazanlara bakma hiç alakası yok. Çekildikten sonra 3-4 gün içinde toparlandı öyle aman aman bir ağrı/acı hissetmedim. Korkulacak bişey yok yani.

Son Müzakereci
1

mobil görünümden çık