Arkadaş demin tv de "mustafa eraslan" isminde doktora denk geldim.Adam her hastalığı tedavi edebildiğini iddia ediyordu.Böbrek taşı için hiç bir ameliyata ilaca gerek olmadığını söyledi.Yok şekeri düzelttiğini,damar tıkanıklıklarını giderdiğini...

Neyse efenim bizim valide hanım da epeyce kötü durumda.Bi umut diyosun bakayım dedim araştırayım kimmiş bu herif.Ekşi tabi ilk kaynak olarak baktığım yerlerden biridir.

Ulan adama böyle mi verip veriştirilir.Yok o doktor ünvanını nerden almış yazmışlar.Dur hatta yazanları afişe edeyim entryleri ile birlikte:

"dr olan ünvanının muhtemelen 2 yılda doktor ünvanı veren bir ülkenin kıytırık üniversitelerinden birinin botanik, zooloji vs. bilim dallarından alınmış olduğunu düşündüğüm kişilik. adamın tıp doktorluğuyla uzaktan ya da yakından ilgisi yok zira.
söylediklerin doğruysa, gerçekten bir tarafını yırtarak anlattığın bu ilaç dediklerini yapıyorsa, taşaklarını sallaya sallaya nobel alırsın efendi. tv kanallarında sürünmene gerek yok.
(m for revolution"

"uzman tıp doktoru değildir. herhangi bir uzmanlığı yoktur. sağlık ocağı pratisyen hekimi kadar bilgisi vardır. ha şimdi kendini geliştirmiş rerörörö ha siktir derim uzmanlık eğitimini almadan yapamaz onu.
(baseskool,"

"güzel bir photoshop çalışması ile kendini doktor ilan etmiş üç kağıtçı.

i.imgur.com
(maksat muhabbet"

"gerçekten tıp doktoru mu bilmiyorum...
anladığım kadarıyla değil!
doktora yapan herkes kullanabilir bu sıfatı sonuçta...(captainjack sparrow "




Arkadaş şimdi okuyanlar "adamın yardakçısı" diyecek öyle anlayacak.Benim derdim farklı.Şunu yazıları yazan herkesi en içten dileklerimle kınıyorum ( ilk defa en içten dileklerimle kınadım) Yani o kadar mı cahilsiniz lan godoşlar.Malaklar.Ben merak ettim herifin sayfasından biyografisine baktım gayet tıp okumuş.Bu kadar mı araştırmıyorsunuz ? Bu kadar mı cahil bir yazar topluluğu olmuşmaya başladı ??

 

sahte evrakla japonyada akademisyen olan bir bilim adamı (?) vardı türk, nedense aklıma o geldi. adam uğraşmış uzay kıyafetine kendini montelemiş falan..

kayranin kedisi

panax ın mucidi adam mı bu :D


herkes keriz bi sen zekisin :) adam tıp okumuşmuş okumakla alim mi olunuyor hacı eşeklik baki kalmış adamda buyur

www.sikayetvar.com

araştırmayı böyle yap cv den başlarım o lalenin.

hayvan gibi yazar

her okuduguna sorgulamadan inanmaktan turk ve badem bıyık olmanın gereklerinden olsa gerek.. dr imajıyla scam yapıcak olsam kendi web sayfamda yer alıcak biyografide elbette tıp okudum şu şu tarihler arası şu şu şu universitede tadında yazılar yazardım.
adamı tanımam etmem ama okudugu okuldan bunu teyit etmedikçe televizyona çıkıp mucizevi tedavilerden bahseden adamın doğru söylediğine de inanmam.

mortac

@hayvan gibi yazar
harbiden adın gibisin arkadaş.okumadın sanırım uzun diye yazıyı.adamın alim olup olmadığı beni gram ilgilendirmez.herif tıp fakültesini bitirmiş de "dr" ünvanını almış.ne yaparsa yapsın önemli değil benim için.katü tıp fakültesine kıytırık diyen ne bölümü okudu onu merak ettim ben.

seindfeld

seindfeld adım gibi olsam buraya yazdığın abuk sabuk yazına taşak yaparak cevap verirdim. katü den mezun olan dolandırıcı olamaz diye bir ayet i kerime mi var? kıytırık bir bölüm denmişse biri "gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorum" : adam öyle şarlatan ki böyle biri doğru duzgun bir okuldan mezun olmamıstır sanırım diyor adam kımsenın adamı merak edıp ne ayaktır dedıgı yok ama yaptıgı reklamlar o kadar sacma ve aptalca kı adamı arastırmadanda duzanbaz oldugunu anlamak ıcın einstein olmaya gerek yok.

dünyanın en büyük sorunlarındna biri kalp damar hastalıklarıyken ve milyar dolarlar harcanırken bu mevzularda kıçı kırık bi badem bıyıklının "ben buldum çaresını, bu kadar ucuz hem tv den satacak kadarda paraya kıymet vermeyen biriyim ilaç şirketlerine bu formülü 2 milyar dolara okutmayacak kadar insanlık dostuyum" dediğini mi zannediyorsun? gelmiş birde kınıyorum falan demisin. buyur kına.

hayvan gibi yazar

abi okudum da şunu anlamıyorum sen diyorsun ki araştırmıyosunuz eyvallah ama gidip adamın sayfasından mı referans aldın yani.

ha kaldı ki referansımız burda adamın diplomayı aldığı okul bile olsa, tıp ilmine kafa yormuş kişi nası böyle iddialarda bulunabilir. ulan madem bu akdar kolaydı, harbiden bu kadar insan niye ölüyor yani.

trollük yapıyosun diyeceğim nerdeyse ama burda niye trollük yapasın.

saiko

sansasyonel olmadan medyatik olamazsın, umut kapısı da olamazsın. bu tarz insanların yaptığı diplomalarını kullanarak umut tacirliği yapmalarıdır. tıp doktoru olması ne bilgili, ne de cahil olduğunu gösterir. ama asılsız, sahte tedavileri bir yalancı ve tacir olduğunu gayet gösterir nitelikte. öküzce eleştiriliyor dersin katılırım. öküzce eleştiriliyor çünkü, insanlar sinirli çünkü bu tarz kalpazanlıklara. çok gördüler. bütün medyanın kocaman bir yalan ve umut/mululuk tacirliği olduğunun az çok bilincindeler.

cro magnon

Bu kadar insana bravo ne dediğimi amacımı anlayamamış...

Adam ister şarlatan olsun,ister tüccar olsun,isterse bilmemne olsun.Bu beni ilgilendirmiyor.Siz gidip hala "adam şöyleymişde okumuşta şimdi şöyle olmuş...bla bla bla" konuşuyosunuz.

1 kişi bile anlamadıysa şurda soruyu olağan demek böyle yazarların bu tür entryler girmesi.

seindfeld
1

mobil görünümden çık