
ben kız halimle upuzun saçlarımı kazıttım alakası yok palavra


Ben de bir kız olarak saçlarımı kazıttım kesinlikle palavra. Ince telli ve az saça sahip bir bünyeyim.


yalan kanka.gecen yaz 3 kere kazittim, bir degisme olmadi, parlaya parlaya gezmem de cabasi.
sadece rengi koyulasti.


İki buçuk ay önce kazıdım. Bı fark yok.


genelde saç kazıtmaktaki mantık saçına bakamayan ve deri sorunu olan insanlar için daha çok. saçı kazıtınca derisi bir kendine geliyor.
lisedeki yağlı saçları kazıtınca daha güçlü çıkmıştı benimkiler. o zamandan beri de kısa tutuyorum bakması kolay olsun diye.


Saç artışı olmuyor sadece sert çıkartıyor saçları.Hasan Şaş yıllarca kazıttı saçlarını daha sonra kel kalınca saç ektirdi.
Saçlar güçsüzse 3 numara kestir.


kız halimle kafayı kazıttım bir daha saçım çıkmadı :( boneyle geziyorum.


ben de bir kız olarak kazıttım ama alakası yok palavra


saçların gür çıkmasına vesile olup olmadığını bilemem ama saç derisinin yenilenmesi için gerekli olan bir şey olduğunu söyleyebilirim. dolayısıyla, saçın gürleşmesinden ziyade var olan saçların korunması için yapılan bir işlem.


ben de bir kız olarak kazıttım ama ne yazık ki doğru dürüst uzamadı.


daha kalın çıkıyor +1


kız haliyle 80 çeşit kimyasal tırıvırı kullanıp üstüne 2 haftada bi boyaya kat atan bünyeleri dikkate alma. kazıtınca fışkırıyor resmen öneririm. zaten 3numara bağımlılık yapıyor fena halde rahat.


Ben 3 ay önce kazittim. Saçları güçlendirdiği çok doğru değil ama hem kafatasin hava alır, hem saç derin temizlenir, hemde bende dökülme azaldı, büyük ihtimal saç dökülmeleri azalır.


ilk başta sert ve sivri çıkınca insanlar daha sağlam sanıyor ama alakası yok. kazıtınca yeni saç köklerimi oluşuyor ki gürleşsin? bi de kısa saç dökülünce görülmüyor, hiç dökülmüyor sanıyor insanlar.


Saç dipleri daha kalın olduğu için ve saç uzadıkça inceldiği için böyle bir yanılsama oluşuyor. Kazıttıktan sonra sanki daha canlı, daha güçlü bir şekilde uzadığını sanıyor insan. Ama uzadıkça aynı şekilde zayıflıyor. Ondan ibaret.
