
Selamlar,
1) Monitor samsung, monitorumun arkasındaki bağlantılar ekteki resimdeki gibi. Mavi kablo VGA değil mi? Diğeri de HDMI. Şimdi ben VGA kablosunu çıkardığımda monitorun HDMI sayesinde görüntü vermesini bekliyorum; monitor VGA, digital ve HDMI diye üç modda görüntü arıyor ama görüntü yok. Yani illa mavi kablonun takılı olması gerekiyor. Nerede yanlış düşünüyorum, HDMI hem ses hem görüntü vermiyor mu?
2) Biraz alttaki sorumla bağlantılı olarak macbook laptop'da bu monitorü ikinci monitor olarak tanıtmak için ne tür bir adaptör almalıyım ? hdmi mi, vga mı, yoksa dvi mı?
Herkese iyi haftasonları...

yalnız orada hdmı yok dvi var. almanız gereken de dvi.
c1b2k3


Net çıkmamış belki ama hdmi-in yazıyor sol üst köşedeki kablonun giriş noktasında ?
ex902


hdmı çıkışı bağladıktan sonra bilgisayardan output ayarlarını değiştiriyor musunuz? vga defaulttur genelde hdmi'a sonradan ayarlamak gerekir.
yuto

1