cinselllikle ilgili soru sorunca neden direk verici muamelesi yapıyorsunuz? Neden hemen deneyelim, gidelim, öpüşelim diyorsunuz? Ya da neden her açık giyinen kadını orospu, verici diye nitelendiriyorsunuz?




 

oyle bisey yok.

madman

mesaj kutun dolmuş anlaşılan. burası herkese ve dışarıya açık bir yer olduğu için iki üç kişinin attığı mesajları takmayacaksın.

cro magnon

Dostum sakin ol ve elindekini yavaşça yere bırak. Kimsenin meşrebinin ağırlık durumunu sorgulamıyoruz. Bana ne kimin orospuluğundan? Ve kime ne? Kim üzdü seni böyle? İsim ver, gidip aklını alalım. Sonra da öpüşürüz?

Dunedan

öyle bir şey var. tıpkı kızların sevişmek isteyen erkeklere abazan muamelesi yapması gibi. çok mu var böyle insanlar? belki vardır ama sorun etme. ne yok ki zaten ama

sonsuz

Yapıyorsunuz ediyorsunuz diye siz siz siz dediğin "onlar" kim? Kime diyorsun yani bunu? Bana diyorsan yarın öğleden sonra starbaksa gel vayt çaklıt mokalarımızı yudumlarken konuşalım bunları. öptm bye.

LORDS

kim üzdü seni söyle hemen halledelim. ha bu arada, önce bir kahve içeriz değil mi ?

zaraeta

Cevap verenlerin içinde hiç kadın var mı bilemedim :) ama bak ben kadınım valla ve yok öyle birşey sana ters birileri denk gelmiştir kaale alma, sinirini bozma, boşver.

niye ama

hemen öpüşelim diyende vardır bir hayvanlık ama
sizde de bir alınganlık varsa fazlasıyla bu konuda
siz de her açık giyinen kadını verici görenler kadar
tezcanlısınız diyebilir.

herşey karşılıklı anlayış ve hoşgörüye dayanır
şu sorumu cevaplayacak ekşiciye de teşekkür atılır:
www.eksiduyuru.com

saliha
1

mobil görünümden çık