[q]
(11) 

beyaz spor ayakkabı

aseton #438077
bana güzel bi beyaz spor ayakkabı modeli önerebilir misiniz? hastanede giyeceğim staj için,o yüzden rahatlığı en az görünüşü kadar önemli. zaten günlük hayatta beyaz ayakkabı giymeyi de pek sevmem,o yüzden çok estetik durmasa bile kullanışlı rahat olmalı.

cinsiyet bağyan bu arada. şunun beyazından almıştım mesela: www.amazon.com

baya rahattı,çok hafif yok gibi, ve arkası delikli hava alıyo falan. ama eskidi artık. görünüş olarak buna benzesin şartım yok tabii. önerileri beklerimz.

 

Uzun süre kullanacaksın. Gerektiğinde o ayakkabıyla nöbete kalacaksın. Deneyerek al. Bu bir :) ikincisi, ince tabanlı olsun muhakkak. Adidas'tan aldığım muhteşem bir ayakkabı vardı ama bayan modeli yok sanırsam birebir. Her neyse, ayakkabicilik yapmis biri olarak muhakkak dene diyorum. Ve ince tabanlı diyorum. İnce olmasa da bukulebilirligini test et.

aglak adam

rahat olacaksa adidas.

chiko06

bundan memnun kiz arkadasim var;
www.dalkilicspor.com

bigman

en rahat ve şık spor ayakkabı new balance.

iguanamvar

bence kesinlikle ince tabanli olmasin aksine uzun sure ayakta durmasi gereken insanlar dikkat edersen kalin tabanli ayakkabilar giyerler, mesela sabo gibi. Ben mesela adidas'in clima cool ve tabanda basinci emme ozellikleri olan bir modelini yazin kullaniyorum, hem havadar hem rahat hem de aksam topuk agrisindan olmuyorsun.

mavicorap

www.zidaya.com

diğer ONE STAR modelleri de güzel bence.
bi de bu var Polo:
www.morhipo.com&pg=0&ps=28&os=0&prv=

megalomaniac

new balance modelleri güzelmiş hakkaten. teşekkürleer

aseton

caprito marka öneririm.

asuadomanas

reebook.

new balance sevemedim. keşke param olsa da stansmith alsam ama param reebook'a etti

kablelvuku
1

mobil görünümden çık