mac os'u ne hallerde windowsu ne hallerde kullaniyorsunuz.

mesela ben oyun icin won 7 kurdum. bu aralar surekli oyun oynadigimdan internete de onunla giriyorum. o kadar muzik torrent vs. yok.
ama mac os x lion'da ise baska oyunlar ve video prod, fotograf edit programlari dolu, itunes'u ve torrenti sadece mac partitionunda kullanip film falan izlemeyi de yine mac os'da yapiyorum.

 

tum islerim icin mac os kullaniyorum. oyun icin ps3.
mac'te kullanamadigim bir tek zebra marka kart yazicisi var, onun icin de vmware ile windows xp calistiriyorum gerektiginde.

fader

her şey için os x kullanıyorum.. en son skyrim ve cod mw2 oynamak için geçtim windows'a.. bi de geçenlerde bi grup projesi yaparken gereksiz uyumsuzluklardan kurtulmak için windows kullanmıştım..

buzzlightyear

bende bi fifa manager bi de l.a. noire oynamak icin windows aciyorum. bir de hazir acikken nette isim olursa ordan bakiyorum ama diger hersey icin mac os..

vital

oyun insanı değilim, windows platformu için .net ile uygulama geliştiren bir firmada çalıştığım için evde bazen uğraşmam gerekiyor diye sanallaştırma çözümlerine yöneldim bootcamp yerine. paralels gayet başarılı. onun haricinde windowsun yüzüne bile bakmıyorum.

coder6006
1

mobil görünümden çık