Suriye'nin düşürdüğü uçağımızın pilotları hakkında en son durum nedir? Hala mı aranıyorlar?




 

en son amerikalılara ait bir araştırma gemisi bölgeye gönderildi halen haber yok gemiden.

hayricik

orası şaibe topağı olarak duruyor. kaçırılma durumundan bahsediyorlar. keza uçak enkazı bulundu edildi deniyor ama pilotlara dair ufacık bir bilgi, iz yok.
benim anlamadığım uçak vurulduktan sonra pilotlar atlayabilmiş mi patlamış mı?
enkazı bulduysalar bu durumu açıklar.
koltuklar yerinde mi değil mi?
ya da bulunan enkazın şekli nasıl? bütün mü parçalı mı?

hepsi şaibe.

türlü oyunla suriye ile dalaşalım,savaşa girelim diyen sam amcanın %300 parmağı olan bir hadise.
olan 2 pilotumuza oldu...
tsk'da da zaten paşa kalmadı, hava kuvvetleri komutanı şuan olması gerekenden 3-4sene önce bu makama geldi, keza genelkurmay başkanı... özetle memleketin askeri sistemi de siyasilerin balyoz, ergenekon mevzularına içeri attırdıkları komutanlarla iyice bozuldu.
ha bu arada donanma komutanımız da halen yok, vekaleten birisi bakıyor... yani şu ara yunan karasularımızı ihlal etse harbi orda da bir mevzu patlar kesin...

icemanr

sözde kaskları ve botları sağlam bulundu ve bunlar patlamayla çıkacak şeyler değil, uçaktan atlayınca pilotların ilk yapacağı şey bunların kilidini açıp çıkartmaktır. yani pilotlar atladı kurtuldu denmeye getiriliyor ama bu botların ve kaskların birileri tarafından oraya konulmadığı ne malum?

edit: yanlış yazmışım.

r_u_h

ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi.. acı ama gerçek .. daha geçenlerde iranlı bakan turk pilotların ölümüne üzüldüm diye bir açıklama yapmıştı..

mortac

hangi ülke olduğunu hatırlayamadım, devlet büyüğü bizimkilerden birine başsağılığında bulunmuştu.

ama pilotların ölmesinden ziyade esir alındığına dair söylentiler daha fazla. geçen bi duyuru açılmıştı böyle acaba esir midir gibisinden.

bu arada kaynak olucam ama merak ediyorum, amerikaya ait nautilus adlı gemi heberlerde verildiği adıyla "titaniği arayan gemi"nin ne işi var buralarda? neden bizim pilotlarımızı onlar arıyor? yine ülke için küçük düşürücü bir şey değil midir bu?

dahinnotha

Naaşları bulunmuş.. öldükleri kesinleşti

mortac
1

mobil görünümden çık