Belçika'dan birinin bana para yollaması gerekiyor. en zahmetsiz nasıl halledilir?




 

(bkz: western union) açıklama yapmadığınız için, zahmetsiz'i göz önünde bulunduraak western-union dedim. kredi kartı- banka kodları, hesap falan gerektirmez. oradan yatırırlar, sana bilmemkaç haneli numara verirler, sen o numara ve nufus cüzdanıyla gider paranı çekersin.

thelepermessiah

Visa kredi kartınız varsa geçerlidir:

Paypal. Sizin hesabınıza geçen parayı Visa kartınıza aktarabilirsiniz. Miktar 500 doların üzerindeyse önerilmez.

sui

paypal dan turkiyede kendi hesabiniza aktarim yapilamiyor diye biliyorum. moneygram var western union ile ayni isi goruyor ama daha ucuz. hesaba havale de yapabilirler ama ne kadar tutar bilmiyorum.

oshamahue

western union tercih edeceğim. 100 euro gibi bir meblağ'ın komisyonu ne kadar olur?

deckard

parayı yollayacak kişi yaşını başını almış biri. bu kişiyi paypal'la ve onun gerektirdiği karışık işlemlerle (ona göre öyle gelir biliyorum) uğraştırmak istemiyorum. thelepermessiah ve mrtskn'in söylediği üzere western union bu duruma en uygun yöntem gibi gözüküyor.

deckard

105 euro'ya kadar 15 euro komisyon alıyorlar. daha yüksek meblağlar için,
www.ingbank.com.tr

patricia teyze
1

mobil görünümden çık