bir arkadaş gelecek de getirtebileceğim ne olur acaba diye düşünüyorum. öyle çok elektronik eşya düşkünü olmadığım için telefon filan demeyin. mesela başlangıç için bir grafik tablet önerebilir misiniz? ya da mp3 çalarım bozulmuştu. oralardan mı getirtsem acaba. öyleyse hangisini? öyle çok abartı bişey de olmasına gerek yok. ya da bunlardan ayrı başka bişeyler. ne biliyim, aklınıza gelen varsa söyleyin bişeyler.




 

Ben olsam DK'in ansiklopedilerinden isterdim. Çok şahane Star Wars Visual'leri var. 16 pound'du orada, burada 60-70 diyorlar.

Edit: Evet, malmışım. La zaten o paraya denk geliyormuş. :) Ha ama nedir tesellim: İngiltere'de yaşayan adam için 16 lira o. Ona ne bizde kaç para ettiğinden? Yani, o da sosisliyi bir pound'a alıyordur herhâl.

Dunedan

mp3 çalar filan ucuza gelmez, bi pound 3 liradan fazla maşallah.

cro magnon

plak istenir ingiltere'den. ahh ah.

Jaaaccckk

portakal aromali ve portakal şeklindeki çikolatadan iste, adini hatirlamiyorum ama çok güzeldi, bir de harrods kurabiyesi.
edit: sözlükte böyle bi baslik olmasi lazimdi, ingiltere'ye giden birinden istenebilecekler gibi bir seydi, ya da uyduruyor olabilirim, bi bak istersen.

lonelily
1

mobil görünümden çık