Marka önerilerinizi bekliyorum.

Bazı markalar var hani sırf bu işe yoğunlaşmış, sırt çantası normal ama içinde laptop için şarj kablosu için vs ayrı bölmeler var. Özellikle laptop'un sarsıntıdan ve darbelerden korunması için en azından bişiler olmalı laptop'u kaplayan, çantadaki bölme içinde.

Bütçem 100 lira falan.

 

targus kesinlikle.

galadnikov

şimdi lambayı açmaya üşeniyom, sabah benimkini yazarım. sağa sola fırlatsan da bi şey olmaz, içerde hiçbi şeyden etkilenmiyo lebtob. hem normal boyutlarda hem 5-6 bölmesi var. laptopu bulmak için el feneriyle bakıyom arada.

der meister

Kendini bu işe adamış markalardan ziyade, çanta konusunda öncü firmalara bak derim. Misal;

www.sahibinden.com

30 yıl garantilidir JanSport'lar. Bir tane edinmiştim geçen sene. Milimetrekarelik dahi deformasyon yok. Dizüstünün yanında birçok eşyayı taşıyabiliyorum. Sırtı ve omuzları haşat etmiyor bu havalarda dahi.

İlandaki çanta da gayet uygun bence.

ahmetcan44

ben targus kullanıyorum tavsiye ederim.

fernandoenes

@galadnikov ve @fernandoenes, targus genelde el çantası satıyor, ben sırt çantası alacağım, siz sırt çantası ürünlerini deneyimlediniz mi targus'un, teyid etmek amacıyla soruyorum?

hjarteblod

www.hepsiburada.com

tavsiye ederim, ben de kullanıyorum, bu fiyata güzel çanta.

nurigagarin

jansport kullanmıştım bir aralar çok iyiydi özellikle taşıma konusunda o kol dalgaları konusunda iyiydi ama koruması için çok birşey değildi sonra bir arkadaşım arakladığı için gidip caselogic aldım fiyatı yüksekti ama kol ve darbe muhabbetinde baya iyidi ama kısa zamanda perte çıktı sonra targus aldım hala onu kullanuyorum kol naneleri biraz zayıf ama çantanın korumaları başarılı ve lanet olasıca çok sağlam çıktı o yüzden targus diyorum ve sırt çantaları var.

exodia

evet şunu kullanıyorum ben iki senedir: www.vatanbilgisayar.com

bunun biraz daha büyüğü var arkadaşımda o da çok memnun.

galadnikov

targus çok çirkin duruyor ya. hani tamam kaba severim de @nurigagarin 'in attıgı linkteki gibi sade, hoş tasarımlı bişi olmasını da istiyorum. vardır umarım targus'un öyle bi modeli yoksa başka markalara kayıcam.

hjarteblod

mandarin duck. kanyon'da bulabilirsiniz

edit:kusura bakmayın bütçenizi yeni gördüm mandarin duck'da 400'den aşağı bulamazsınız...

hersheyss
1

mobil görünümden çık