Dün ateş, hapşurma, öksürme gibi sebeplerle gribe yakalanıp yorgan döşek yattım. E haliyle ateşle beraber felaket şekilde terledim. Bu gün iyiyim.. Ufak tefek öksürük dışında bir şey yok. Şimdi bunun üstüne bu gün duş alırsam bu grip yeniden tekrarlar mı ? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim ?




 

Anormal sartlar yuzunden buz gibi soguk bir evde degilsen bir sey olmaz. Sicak bir dus yapip cikinca iyi giyinmeye bak.

wpi

sokaga cikacaksan dikkatli giyin olsun bitsin ya da uyumadan once yıkan sıfır risk

gdduman

eğer banyodan sonra sıkıca sarınıp saçını iyice kurularsan sıcak bir banyo iyi gelir. temizlik her zaman insana iyi geldiği gibi sıcak su, su buharı soğuk algınlığı için iyidir. aspirin de al bence. sonra ısıttığın odada güzel bir battaniye altına filan gir yat mis gibi.

mea maxima culpa

gripten kurtulmanın en güzel yolu terledikten sonra alınan duştur. üstüne bir de aspirin ve nane-limon içersen zımba gibi olursun.

teritori

Şayet burnunuz tıkandıysa ve nefes almakta zorlanıyorsanız, duş iyi gelir. Ben ne zaman grip olsam, eski evimin üst katımdaki teyze bana "Duş al hemen." derdi ve gerçekten de işe yarardı.

nuage

duştan sonra kurulanacağın oda çok önemli. sıcak olmalı. hatta sadece grip olduğun zamanlarda değil, her zaman sıcak olmalı. bir de duş sonrasında tamamen kurulanıp, vücudun tekrar ısınmasına yetecek kadar zaman olmalı.

co2s2

süper olur, süper. şööyle sıcak duşunu al, bir güzel kurulan, saç kurutma makinesiyle saçlarını kurut hatta giysinden içeri hava ver sıcak sıcak. sonra da yat uyu (:

girl in a coma
1

mobil görünümden çık