yaş 21
kilo 65
boy sanırım 175-176
cinsiyet erkek

geçen yıl sabah vakti trene yetişicem diye merdiveni hızlı hızlı inerken hiç burkmadığım halde, durup durup dururken dizimi sakatladım, uzun süre nüksetti. hamlığımdan kaynaklı bu sakatlık uyuz etti beni, bu süreden beridir fırsat buldukça programsız olarak spor yapıyorum. kilo verme derdim yok kesinlikle.

vücut yapayım, kas yapayım gibi bir kaygım yok. ancak fit olup, bu tarz saçma sakatlanmalar yaşamak istemiyorum. kırk yılda bir halısahaya çıktığımda ilk 10 dkda tıkanmak istemiyorum. daha düzenli spor yapıp, yanlış yaptığım bir hareketten ötürü bir bölgemi fazla geliştirmek istemiyorum.


sözlükte ve burada p90 ve p90x'i duyup duruyorum son zamanlarda. bilemedim sanki bunları yapsak kas küpü olucaz gibi. ben ondan ziyade 90 gün sonrasında da aynen devam edebileceğim beni yamultmayacak birşey istiyorum. çok mu şey istiyorum.

bir de bu p90'ı nereden buluyorsunuz? dvdsini mi satın alıyorsuuz, torrentten mi indiriyorsunuz?

 

p90 daha çok kilolu olanlara kilo verdirmeye yönelikken p90x seni baya şişirir.

torrent.

i was me but now he s gone

spora dair az çok bilgisi olan herkesin sana rahatlıkla söyleyebileceği tavsiyeler veren, uyduruk bir dvd işte. bana sorarsan sadece zaman kaybı, umutsuz dombililerin ürünü. şu videoda youtube'da yaptığı yorumlarda gerçekten içten olduğuna inandığım bir ağbi var.. benden daha iyi açıklamış o bu zımbırtının ucuzluğunu: www.youtube.com

jack of hearts
1

mobil görünümden çık