bir kadının yalnız başına gidip de gece sokaklarında rahatça dolaşabileceği yerler nerelerdir sizce?

ekleme: özellikle çok bilinmedik şehir adları verebilirseniz sevinirim.


 

göçmen sayısı az ya da 0 sıfıra yakın olmasıyla orantılıdır sanırım. kuzeye çıktıkta rahatlık seviyesi artabilir.

eksi571

hollanda, belcika, isvicre ve dort iskandinav ulkesi (danimarka, isvec, norvec, finlandiya)

servicio

her şehirin varoş kısmı ve tehlikeli arka sokakları vardır. avrupa'da adı bilinen büyük şehirlerin şehir merkezlerinde bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

lunedor

aslında sıkıntı yaşamak değil de olay, bilindik turizm merkezleri harici küçük şehirler gezebilmek :)

honeybunny

göçmenin az olduğu ülkeler. belçika ve hollanda'nın ufak şehirlerinde gezebilirsiniz. kuzey italya aynen güvenli. almanya'nın ufak şehirleri.

faaip de oiad

zürih
viyana
helsinki
kopenhag
stokholm

gibi şehirler... bilindik şehir daha güvenli olur bir de... ülke genelinde avusturya, isviçre, danimarka, slovenya olabilir.. az bilindik istiyorsan bu ülkelerin diğer şehirleri olabilir veya kuzey ülkelerinin başkentlerinin etrafındaki şehirler vs.

şu sitelere de bakabilirsin:
epp.eurostat.ec.europa.eu
epp.eurostat.ec.europa.eu

ermanen

Avrupa genelde güvenlidir. Amsterdam'da geç saatlerde kızlar yalnız geziyordu. Prag çok güzel ama, bir kadın için ne kadar güvenlidir bilemem. Erkek olarak sorun yaşamadım :)

zizifos
1

mobil görünümden çık