Merhaba! 14-20 ağustos nişte bir caz festivali var gitmek istediğim. hem ucuz hem güvenli nasıl gidilebilir. balkan trenlerinin pek iyi olmadığını duydum. önerilerinizi bekliyorum. uçak otobüs tren fark etmez. ama olabildiğince ekonomik olsa iyi olur




 

Hangi sehirden gideceginize göre az bir fark olabilir ancak otobüsle 100-150 liraya gidebilirsiniz.

Izmir, Istanbul ve Bursa'dan hergün Bugaristan'a otobüs gider. Onlardan birine binin. Direkt Sofya'ya, eger bulundugunuz sehirde o opsiyon yoksa, atiyorum Kircaali'ye gidin. Izmir- Kircaali 50 lira su siralar. Agustosta fiyat yükselebilir. Gidis dönüs simdiden alirsaniz 45ten alabilirsiniz 12-14 saat sürer. Oradan 15-20levaya Sofia'ya gidebilirsiniz 3-4 saat sürer. Sofia-Nis arasi 160 km. 3-4 saat sürer. Bu mesafe icin maksimum 50 leva talep edilecegini tahmin ediyorum. Ayni yerden 2bin km mesafe icin 100 avro isteniyor. Sofia'dan sabah 7.30 ve 16:00'da olmak üzere günde iki sefer oldugu söyleniyor Nis'e..

www.mitfahrgelegenheit.de

Linkini verdigim siteyi de izleyin.. Yaz dönemi malum yurtdisindan gelip geri dönen bolca insan oluyor kimisi yalniz yolculuk yapmamak icin yaninda birilerini ücretsiz dahi götürebiliyor..

pollyx
1

mobil görünümden çık