giriş: öncelikle mühendis olmanıza gerek yok elbette.
sevdicek uzak ülkeye gitti.
ona özel fotoğraflardan takvim hazırlayıp özel kağıda bastırıp vsvs yollayacağım.

gelişme: bir tane daha özel fikrim var:
bir kaç saç telini toplamış idim, evde kenarda köşede kalan. takvimin asma kısmı (ekte yıldız ile gösterilen) yeri onun saçından yapmak istiyorum.
(er birey olduğum için kendi saçımdan yapmak mömkön değil şu an için)

sonuç: sadece saç dayanıksız olacağı için onu bir malzeme ile kaplayarak askı ipi haline getirmek istiyorum. bu da muhtemelen ergimiş bir madde içine batırıp çıkararak mümkün hale gelebilir,

soru: bu ergimiş madde ne olabilir? mum olabilir mi mesela?

hepinize iyi umi'ler

 

çok ince çaplı birer cam çubuk düşünün, içi boşaltılmış saç tellerini onun içine koyulmuş ve askı zamazingosu olarak kullanılmış, daha güzel olmaz mı acep?

mchslmdnc

@mchslm biraz daha açıklar mısın?

dieselsingle2

askı kısmı düşün, cam sanatıyla uğraşan bir ustaya gidersin dersin ki ustam ben böyle böyle bir ince cam çubuklar yapacağım biraz uzunca da olacak hani kan aldıkları tüpler var ya onun daha incesi ve daha uzununu düşün, askı için bir misina yeterli sağlamlıkta olacaktır bir de o tüplerin içine şu saç tellerini koymak istiyorum diyeceksin bu kadar örneğin onlar camın içine minik boncuklar filan da koyarlar yaa.. tabi hangi şehirdesiniz ve böyle bir ustaya ulaşabilir misiniz bilemiyorum ancak büyük şehirlerde bulmanız zor olmasa gerek :)

mchslmdnc

bence cam olmaz. kırılabilir o incelikte bir cam. böyle laboratuvarlarda kullanılan saydam borular var ya plastik gibi onlar çok iyi iş görür.

ekaterina

takvim iyi fikir, takvimi ona göndereceksen sevgilinin saçları sende dursun. sende kalan saçlarının fotoğrafını koy takvime. ilginç bir form verebilirsin belki, saklama ve fotoğraf çekimi için.

takvim nasıl olacak? o konuyu aç biraz.

oinone pe
1

mobil görünümden çık