Tam new ipad almayı düşündüğüm sıralarda yeni farkettim surface'i. özelliklerini tam anlamadım birisi kısaca özet geçebilirmi ? anladığım kadarıyla 2 tip klavyesi var touchpadli ve touchpadsiz. kalemi var entegre. ekran çözünürlüğü ne ? onun dışında getirdiği yenilikler nedir bir bilen özet geçebilirmi rica etsem ?




 

İos u birak android tabletlerin pazar payina app market genisligine ve kalitesine erismesi bile.yillar.alir, piyasaya bi anda.girip domine edebilecek bi alet degil. Gonul rahatligiyla alin ipad inizi.

hjarteblod

appstore gibi genişlemese bile tam kullanabileceğimiz bir windows 8 sunuyor ama. ipad'e osx kuramadığımız sürece appstore genişliğini rahat domine eder :) Çok kullanışlı olur mu olmaz mı bilemiyorum ama başka bilmediğim özellikleri var mı ? tanıtım videosu 50dk. ingilizce anlayamadım çoğu yeri

sabor

windows 8 hakkında çok az şey biliyoruz. ipad kalitesini konuşturmuş ve güvenilirlik kazanmışken piyasada bu kadar yeni olan bir alet, eğer elinizde halihazırda bir ipad yoksa tercih edilebilir durmuyor bana göre.

sosyalmedya.co şu ve sosyalmedya.co şu yazıları inceleyebilirsiniz türkçe tanıtım için.

hjarteblod

Surface bildiğiniz Windows kullanıyor. Şu an PC'de çalıştırabildiğiniz programlar bunda da rahatlıkla çalışabilecek. Ayrıca donanım da çok güçlü (i5). Bence beklemeye değer.

saruwatari

Bildiğin windows kullandığı için virüsüydü, programların uyuşmamasıydı, mavi ekranıydı bir sürü derdi olacaktır ama ipad gibi app store'a bağımlı kalmadan istediğiniz programı indirebilecek. hatta eve gidince bir klavye ve monitöre bağlayıp pc olarak kullanabileceksiniz.
amaca yönelik almak gerek derim. stabil olsun, beni uğraştırmasın diyorsan ipad iyidir ama her şeyim her zaman yanımda olsun dersen bence surface iyidir.
bir tablet alacak olsam surface'i tercih ederdim.

barix
1

mobil görünümden çık