Bir özgüven yetersizliği midir? yoksa gerçeği görüp kabullenme realistliği midir?

Yahu hiç mi denemeye gerek duymaz bir insan?


Hiç mi yanına yaklaşıp red edileceğinden adı kadar emin olsa da sırf tecrübe edinmek adına yapmaz bunu?


edit: detay vermeye gerek yok yahu. Kız çok güzel alımlı şirin gözleri gülen maddi durumuda orta üstü bir konumda olsun. Sizde üniversitede okumaya çabalayan veya bir şirkette çokta fazla etkinliği olmayan bir işte çalışıyor olun.

 

kızın ve erkeğin tipine bağlı. detay ver :)

x1 sahis

bir kız olarak diyebilirim ki hayatımda bu kadar saçma bi psikoloji görmedim. tamam bazı kızlar çok burnu havada oluyo, ıyy senle mi çıkcam be diye tersliyo ama çevremden oranlarsam %90 kadar kişi, zaten o erkeği beğenmiş oluyo. gidin ve konuşun gençler, bizde yalnızız!

cometome

kişiye göre değişir. benim için 1.durum geçerli.

EDIT: henrychinaski cevap yazmış, neden tik atmadın?

rony

bakmaz bakmaz. fazla gaz hazımsızlık yapıyor. yaşadım da biliyorum

mr fusion

@cometome

bizde yanlızız! vurguna güldüm. Gençler cometome yanlız alımlı bir kadın ve bu psikolojiyi çok anlamsız buluyor. Eğer sizde denemek istiyorsanız, cometome bir mesaj kadar uzağınızda...! :)

secretcode

kadınlar güce taparlar, insan ilişkileri kendini pazarlayabilme gücüne bakar. özgüveni yüksek olanlar da bundan kazanırlar tıpkı ay layk hamburger'i öğrenip ben oxford ingilizcesi biliyorum yeaaa özgüveniyle dolananlar gibi.

deshanti ciar

çok değişkeni olan bi' olay bu, dostum. ama ben de "gerçeği görüp kabullenme realistliği" yancısıyım. ama bu da bir nevi özgüven yetersizliği zaten bence. son sevgilimin benimle neden çıktığını iki ay anlamamıştım. internet ortamında açılmıştım da, öyle oldu heralde. ama şimdi öyle bi kız olsa yüzyüze açılabilirim sanırım.


beyler @cometome ile @secretcode ev arkadaşları. aynı odadan duyuruya yazıyorlar. mesaj atanla taşak geçicekler. hem o kız size bakmaz zaten .)

henrychinaski

hani arkadaşlarla yürürken bir çift görürüz,kız güzeldir ama erkeğe "ne işi var lan bu ayının bu kızın yanında" deriz. işte o ayı sen bir kızı görüp bakıyo mu acaba diye düşünürken gidip randevuyu kopartmıştır.

Wolfware

(bkz: hitch)

bu arada 2. cevabın bitişi ve yazarın nikinin uyumu mükemmel.

ron dennis

doğru bir psikoloji kardeşim. türk kızı gerçeği var ortada. @cometome gel ne olursan ol yine gel şeklinde olaya yaklaşmış. fakat atladığı durum o konuya öyle yaklaşırken ona açılmasını istediği, hoşlandığı kişiyi düşünerek bu şekilde fikir beyan etmiş.
@cometome kendisinden hiç hazetmediğin varlığından rahatsız olduğun birinin sana gelip kibarca da olsa böyle bir teklifte bulunduğunda onun hakkında ne düşüneceğini itiraf et.
gerçekçi olun şımartmayın şunları amk!!.)

canhavli

Panpa ikisi de olabilir. Öncelikle biz nasıl ki açıkta got meme bacak görünce 1 sn icinde karar verip sikilir bu dıyorsak kızlar da sen farketmeden kararını vermiş oluyor. Yani biz sapigiz güya ama kızlar daha sapık. Ayrım yapmadan herkesle anında sevgili olunur mü diye düşünüp karar veriyor. Bunu içgüdüden dolayı yapıyor. Bu aşamadan sonra hoşlandıysa bir sekilde seninle göz göze geliyor is atıyor vs. İstersen dunyanın en çirkini ol bu aşamadan sonra özgüven gerekiyor. Ha tam tersi olur da senden hoşlanmamaya karar verdiyse istersen en yakisiklisi ol bu dunyanın yine de reddedilirsin.

coca--cola

Son olarak da güzel kızlarla takılan ayı olarak hiçbir zaman kızlardan randevu koparmadım yani özgüvenimle halletmedim bir şeyi. Kızlar hoşlandı geldiler konuştuk devam ettik. Bilmeden sehir efsaneleriyle yorum yapmayın. Ağzın laf yapacak falan hikaye bunlar. Kız seni seciyor panpa sen bosu bosuna gaza gelme.

coca--cola

yalnızız dedik ama birden fazla kişiye yetemem yavaş olun ;)
@henrychinaski secretcode şu an bana su getiriyor, mevye tabağı hazırladı birazdan da masaj yapacak. kadın gücü...

cometome

reddedileceğini düşünen insan %99 reddedilir zaten.

evet büyük oranda özgüvensizliktir. zaten ben şu teklif işini hiç anlamıyorum. büyük ihtimal ile hiç hazırlıksız ve hiç düşünmediği bir anda bir kıza gidip olumlu yanıt almayı nasıl bekliyorsunuz ? insanlar karar veremediklerinde o an yeterli bilgiye sahip olmadıklarında çoğu zaman olumszu yanıt verirler güvenli olanı seçerler.

kıza ilgin varsa bir şekilde aynı ortamda olursun bi yol bulursun arkadaş olursun kendini tanıtırsın. karşındakine ne istediğin hissettirirsin ve olacaksa olur. olmuyorsa da çoğu zaman bu kızın güzel olmasından değil başka birşeydendir.

orpheus

önyargı iyi değildir. yani gidip konuşmak tabi günümüzde en iyi çözüm değil ama aynı ortama bir girilir çıkılır, muhabbet edilir falan sonrası hikayedeki gençlerimizin hayal gücüne kalmış :)

merena

beyler cometome'la ev arkadaşıyız. dağılabilirsiniz. cometome yüzünden adamın sorusu da piç oldu. kadının gücü...

henrychinaski
1

mobil görünümden çık