iki hafta kullanmayinca unutmusum, sayisiz kombinasyon denedim, hatirlayamiyorum. bilgisayardaki dosyalarim zarar gormeden kirmanin bi' yolu var midir? windowsu yeniden mi yuklemeliyim? nette buldum biseyler ama dosyalarim zarar gorur mu emin olamadim.




 

İşletim sistemini yazarsan ona göre daha detaylı bir açıklama yapılabilir. Administrator hesabı ile girmeyi dene öncelikle olmazsa kullandığın sürümü söyle ona göre yardımcı olalım.

bir kac yazar once

windows 7

mula

Eskiden bir metot uygulardik hala gecerli midir bilmiyorum ama admin sifresi belirlenmediginde ise yariyordu (XP'de). Bilgisayar baslarken surekli ctrl-del yahut baska bir ikili kombinasyona basiyorduk. Sifre istemeksizin aciliyordu bilgisayar. Eger admin sifresi belirlemediysen arastirabilirsin bu dedigimi.

melankoli basili

en basit ve kolay yolu www.howtogeek.com

içindeki verilerin hiç birine zarar gelmez.

bir kac yazar once

ctrl+alt+del kombinasyonunu yapıp kullanıcı değiştir. yeni kullanıcın "administrator" olsun. şifresiz ve tüm haklara sahipsin böylece. sonra da bilgisayarım'dan kullanıcı ayarları'na girip şifreyi değiştir/öğren.

hosein

hiren's bootcd de şifre sıfırlama bölümü var, herhangi bir şeye zarar vermeden sıfırlayabilirsiniz

vincenzo

@hosein admin olan hesap benimkiydi, diğer hesap öylesine duruyordu onun şifresi yok zaten de ctrl alt del denedim yemedi.

mula

Elcomsoft System Recovery Professional


bu programi bulacaksin once. sonra bir cd' ye yazip bilgisayarini bu cd uzerinden acacaksin. gerisi gelir zaten. basit bir ekran uzerinden sifreni resetleyebiliyorsun.

kratos
1

mobil görünümden çık