Temmuz da Bodrum'a tatile gidicez apart daire kiralamayı dusunuyoruz,Bodrum'un nerelerinde konaklıyalım?
ve kötu olan yeri varmı örn.su bolge gotu fln.Birde Bodrum hakkında önerilerinizi bekliyorum



 

gardenya apart. bodrum merkez içmeler civarında olmalı yürüyerek sahile 10 dk sürer ben son 7 senedir giderim sen de bir araştır. aparttan bir şey bekleme havuzu var fakat über bir yer değil. zaten oyle bir yer aramıyorsun sanırım. sen gezersin merkez falan gecelere kadar takıl gece yürüyerek dön aparta. ve içeri istediğin kadar kaçak adam sokabilirsin. güvenlik olarak öyle bu kim niye içeriye girdi gibi bir ortam yok. sadece sinsice normalde kalıyormuş gibi girsinler. eğer hakikaten buraya giderde tatil yapar döner isen. ve memnun kalırsan ulaş bana . çok mutlu olurum lan. şu anda gidesim geldi ağlamaklı oldum.

kahkecizade

bende böyle bir şey istiyorum tüm ege olabilir ama denize sıfır bir apart olursa çok güzel olur..

yatagants

Bitez'i öneririm . küçük ve temiz bir tatil yeridir. denizi girilesi. Rahat rahat gece kumsalda uyursunuz başınıza hiçbir şey gelmez o derece huzur ve güven köşesidir. Sahili vahşi kendi haline bırakılmış doğallığında olmasa da , belediyenin koruması altında olup ücretsiz şezlong ve şemsiyeler hamaklar salıncaklar vesairelerle doludur ama çirkin bir şekilde değil üstelik ücretsiz.Apartları da genellikle küçük, temiz , uygun fiystlıdır.Oraya gittiğinizde zaten Bitez'in tek caddesi boyunca ilerleyerek kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.Gece hayatı için minibüslerle Bodrum merkeze veya Gümbet'e 5 dk. Kalmak için mesela Gümbet'i önermem denizinde hiçbir numara yok ve pahalı.
Bodruma'a gittiğinizde Gümüşlük'te gün batımında balık yemenizi öneririm paha biçilemez. Yine Bitez'den minübüslerle çok kolay ulaşabilirsiniz.

angerona
1

mobil görünümden çık