Merhaba duyuru sakinleri, ben pc üzerinden internet paylaşımının tam tersini yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür.? Yani wireless den internete bağlanıp dahili eternet kartımdan internet paylaşmak istiyorum. Bütün anlatımlar bunun tam tersi böyle bir şey mümkün olamayacağını düşünmüyorum bir yöntemi vardır sanırım.

Biraz açmam gerekirse; ben android tabletten sim kartımı takıp internet paketimi kullanarak ortak erişim noktası oluşturup tabletten dışarıya internet paylaşımı yapıyorum. bununla masaüstü pc de bulunan wireless kartımla internete giriyorum. buraya kadar her şey normal. Ben ise dahili kablolu eternet kartım ile bu internetimi evimde bulunan diğer pc lere de kablolu bir şekilde paylaştırmak istiyorum, switch e bağlayıp enetnet kartımla.


Şimdiden teşekkürler kahvaltınızdan herdaim nutella eksik olmasın.

 

access point

arden v2

elimde o zımbırtıdan olsa yaparım elimdekiler bir adet switch bir adet wireless kablosuz eternet kartı bir adet dahili eternet kartı ve android os ile internet paketimi paylaşıma açtığım tablet. eldekiler bu ve 3 adet wireless özelliği olmayan masaüstü pc

TATLIEKŞİ

colonizer Senden önce defalarca denememe rağmen olmamıştı ama senden sonra tekrar denedim ve diğer pc den kontrol edince bağlantını geldiğini gördüm :) Çok teşekkür ederim.

TATLIEKŞİ

eksiduyuru.com:yazmak+okumak=hayat kurtarır.

TATLIEKŞİ
1

mobil görünümden çık