şimdi ahali yaklaşık 9 aydır (askerden geldiğimden beri) işsizim. türlü firmalarda bi dünya iş görüşmesine gittim. alanım maliye olduğu için genelde muhasebe üzerine bölümleri tercih ettim fakat şöyle bir durum var ki;

başlarda ücret konusunda fikrimi beyan ediyordum şu kadar bu kadar diye. artık belli bi özgüven kaybından sonra maaşı bile işverenlere bıraktım. yani maaş hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna resmi bir şekilde 'siz ne verirseniz razıyım' şeklinde cevaplar vermeye başladım. zira mantıken baktığımızda bi işletme için öncelikli 2 kriter vasıf ve maliyettir. vasıfsız olduğumu düşünmüyorum ama maliyeti asgari seviyeye indirmeme rağmen hala ve hala 'aradıkları kriterlere' uygun olmuyormuşum. ik'cılardan bi akıl fikir lütfen. zira artık cozutma noktasındayım.

not: bu bir iş ilanı değildir. tamamen fikir alma amaçlı açılmış bir duyurudur.(moderasyon için)

 

Maaş konusuna kendi adına girme. Şirketin ilgili pozisyon için kurumsal maaş politikasına uyacağını belirt. Sorulan sorularda gayet emin ve net ol. Muhasebeci olarak iş bulmak istiyorsan da alanın dışında fazla aktif bir insan izlenimi verme.

kullanici_adimiz

zaten öyle diyorum. şirketin maaş kriterleri ne ise ona uygun ücret makuldur diyorum. zaten alanım dışında aktif değilim öyle bi izlenim vermem imkansız =)

pomaklar

bulunduğun şehirde deloitte firması varsa şansını dene. ara ara eleman (öğrenci, yeni mezun) alıyor onlar.

yons

eğer önceden bir iş deneyimin varsa son aldığın maaşı söyleyebilirsin. adaylar ücret beklentisini söylemek istemediklerinde, kurum en azından bu bilgiyi almaya çalışır.

elmalikek

yok maalesef yeni mezunum :(

pomaklar
1

mobil görünümden çık