beslemek için konuşan ya da tipi komik insandan kaçmayan papağan olabilir, maymun olabilir.

böyle kankim gibi takılabilen sıcak temas kurabileceğim ama kedi ya da köpek olmayan değişik bi hayvan beslemek istiyorum. iguana falan da olabilir?

önerileriniz nelerdir? ve nereden bulabilirim

(sıcak ortama uygun olmalı) yer : antalya

 

iguanasını gezdiren bir adam görmüştüm, ama muhtemelen o, ihtiyaçlarınızı karşılayamaz.

turkuazz

ev arkadasimi verebilirim istiyorsan sana. ama kargoyla ugrasamayacagim , eskisehir icinden elden teslime edebilirim.

gunde bi paket sigarasi var sadece , baska da sorunu yok.

konusuyo sayilir.

harrage

deve

ermanen

keşkeee...

iamasloth.files.wordpress.com

al yanına televizyon izle bununla sabahlara kadar

letheavendangered

ben maymun almak istiyodum eğitirim ev işlerine falan da yardım eder diye, kız arkadaşım bir eve bir tane maymun yeter deyince vazgeçtim hayvan falan beslemekten. gonzales alasım var bu ara.

bacardicola

Yaş kaç? Konaklama şartları? İş güç okul vs. durumu/ayırabileceğin zaman?

lazor

Kara kaplumbağası... Ben besliyorum, çok tatlı bir hayvan. Ama ben bahçeli bir evde oturuyorum; kışın hep evde bakıyorum, yazın gündüzleri dışarı çıkarıyorum, akşam eve alıyorum. Eviniz bahçeli değilse pek önermem.

marcelle

Sen baya insan istiyorsun

skywalkeremre

maymun zor hocam, iki sene içinde cinsel olgunluğa ulaşıyor, bu sefer acayip agresif oluyor evi dağıtıyor falan.
tavşan derdim, komik hayvan, salak salak zıplıyo, çarşaf düzeltiyo falan. ama antalya sıcağında olmaz yazık hayvana. eğer zamanın çoksa sincap yavrusu al. bebekken alırsan hiç dibinden ayrılmaz, büyükken almayacaksın alışmaz öyle. ama biraz büyüyene kadar çok uğraştırıyormuş.

r_u_h

ördek,arada küveti doldurursun iki batar çıkar.

integral almayi bilmeyen muhendis

evlen. kadın besle.

markasiz

semender al.ara sira yuvasindan falan kacar heyecan olur evde.

madman
1

mobil görünümden çık