www.eksiduyuru.com

bu duyuruyu görünce şu aklıma geldi, mesela anne vefat etmeye yakın bir durumdayken, kızı ve kızın kocası(damadı) maaşı alabilmek için boşanırlarsa, bunun dini hükmü ne olur?

boşanma işi muvazalı tamamen ve amaç devleti kandırmak sonuçta parayı alabilmek için.

 

haram oluyormuş o para.

ekaterina

Boşandıktan sonra karı kocalık yapamazsınız zaten. islamda mantık boşanması diye bir şey yok diye biliyorum.

yakuza123

@yakuza islamda resmi nikah diye bir şey olmadığı için, imam nikahıyla devam ediyoruz diyorlar ama yanlış bir olay, nihat hatipoğlu haram demiş.

ekaterina

dini hükmünü siksinler o işin. böyle bariz bir sahtekarlık, dolandırıcılık, haysiyetsizlik için soru sormak bile ayıptır. o şekilde elde edilecek yetim maaşı, milyonlarca emekçinin her ay yatırdığı primlerden haksız şekilde karşılanacak.

bunu akıl edemeyecek kadar vahim durumda olanlara engelli maaşı bağlanabilir ama.

"haram oluyormuş" diye mişli muşlu cevap veren var hala ya. "haram olur." diyemiyor musunuz? kendi aklınız yetmiyor mu? illa hacı hoca bildiklerinizin söylediklerine mi dayandırmak zorundasınız görüşlerinizi. adam "helal" dese hiç çekinmeden gidip alacak mısınız o parayı.

dellendirdiniz beni yine ya.

silvio dante

yanlış anlaşılmışım sanırım, ben imam nikahımız duruyor işte evliyiz olayının da haram olduğunu nihat hatipoğlu dedi dedim, insanlar düşüncenin yanlışlığının bile farkında değiller işte yoksa diğerinin haram olduğu zaten aşikardır.

ekaterina
1

mobil görünümden çık