imza toplama sitesi olan imza.la'da en popüler kampanyalara baktığımda görüyorum ki liste ekteki gibi...

olayımız bu mu olmuş bizim? 12903 nerede, en yakın rakibi 8547 nerede?


 

çevremizdeki olaylara farkındalığımız bu hale mi gelmiş bizim? TV'de dizi olmadığı zaman açtığımız haber bülteninde, sıkılmadan dayanabildiğimiz kadar izlediğimizde aklımızda kalanlar bunlar mı?

hoş gerçi artık haberler de %80 magazin olmuş durumda, o da ayrı bir mesele...

loveinaflipbook

Olayımız bu.Şimdi duyarlılık ve sanat üzerine bir cihangir yorumuna tik bekliyorum.
Gayet zevkle behzat ç. izliyorum.Ne sokakta artiz artiz konuşuyorum ne de delikanlıyım.Hakaret etmek ne kolay arkadaş ya.Bırakın isteyen house izlesin isteyen kurtlar vadisi izlesin,behzat izlesin.Genç kızlarımız magazin programlarından kafasını kaldırmak istemiyorsa kaldırmasın.Televizyondan gördü adam öldürdü haberleri pikacuyla son buldu diye biliyordum ben.İyiki sizin gibi düşünen insanlar çoğunlukta değil.Yemin ediyorum hergün history channel,discovery channel,siyaset meydanı,24 saat ana haber.Bi bırakın rahat bırakın.
İnsanlara duyarlı olmayı,entellektuel birikim kazandırmayı seçtiğiniz alet televizyon.Televizyonun böyle bir misyonu yok maalesef.

darksdantes

olay nereden televizyona geldi bunu anlayamadım, ama benim dikkat ettiğim şeye sizin dikkat etmediğiniz çok açık.

ben tv ile alakalı bir yorumda da bulnmadım. sadece insanların farkındalıklarına dikkat çekmek istedim. ama farkındalık olmadan okuyunca bu şekilde anlaşıldım sanırsam.

loveinaflipbook

Behzat ç nerde yayınlanıyor ? Neden Fazıl o kadar dikkat çekemiyorda o çekiyor ? Farkındalık eksikliğinden sanırım anlayamadınız durumu .Televizyona bir yerden gelmedik,hep ordaydık zaten.

darksdantes

insanlarımızın farkındalığı TV'de gördükleriyle sınırlıysa, evet haklısınız, hep orada kalırız. ömür boyu...

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık