oldum olasi sevmem.. nefret ederim.. ama bu aralar etek giymek zorundayim (resmi:@) ve bu sogukta normal corapla cikinca yuruyemiyorum titriyorum.. kulotlu coraba kaldim!! nedir bunun giyme usulu? bir puf noktasi varmi? neredeyse her giyisimde ya yukari cekerken ya da cektikten sonra yukari dogru toplarken kaciyor.. yada giymeyi basarabilirsem gun icinde bi bakiyorum upuzuuuun bir kacik izi! giydigim corap 1 gun sadece 1 gun saglam kalsin istiyorum.. bendemi bir sorun var tirnaklarimda uzun degil cok.. nedir bunun yontemi?




 

çok rahatsızsanız külotlu çoraptan, şu tip çorapları deneyebilirsiniz:
www.penti.com.tr

aşağı düşme sorunu pek olmuyormuş.

külotlu çorabın nasıl giyileceğine gelirsek: önce her iki ayak kısmını da giyip diz hizasında bırakın ikisini de. sonra esneterek iki bacaktaki çorap arasındaki farkı pek açmadan yukarı doğru çekin. ilk giyişte hızlıca yukarı doğru çekerseniz yırtarsınız. bir de illaki yırtılıyorsa 1 beden değil de 2, alın 2 değil 3 alın.

sare

eskiden çorapların kutusunda giyme talimatı olurdu. onda şöyle bişi vardı. basen hizasından avuç içlerin bacaklarını görecek şekilde çorabı genişleterek giyiyorsun. yani bacakların ellerin çorap şeklinde... bi de püf noktası tırnakların çorapla temas etmemesine dikkat. bunun için ellerini hafif yumruğumsu haline getirebilrsin. tam yumrukta garanti olur.

margi kleinjan

kendi bedeninizden bir büyük beden alırsanız, daha rahat edersiniz, hem giyip çıkarırken de kaçmaya niyetlenmez. bilekten sonra, dize gelmeden falan yukarı çıkarırken, parmak veya tırnakla değil, avuç içi ile yukarı çekerseniz, ömrü uzar; tabii yüzüktü bilezikti takıydı, onlara girmiyorum bile. giydikten sonra takmak en sağlamı.
hatta bazı sitelerde, çorap giyme eldivenleri dahi satılıyor penyeden.
kaç denye giyiyorsunuz belki 18 yerine, 20'lerin üzerine çıksanız, daha rahat kullanabilirsiniz.

cedilla

aslında hiç kaçmayan modeller de var. zaten bu soğukta müjdenin mavi paketlerinden giymeyi düşünmeyin. kaçanlara da giydikçe alışırsınız.
üşenmeyecekseniz ellerinize krem sürüp giymeniz yararınıza olacaktır.

supergirl
1

mobil görünümden çık