sabah aynı duyuruyu açtım ancak akşam vakti daha fazla insanın duyuruda olması dolayısıyla arkalarda kaynadı gitti diye yeniden açmak istedim. bir öncekini de merak eden başka yazarlar olduğu için şimdilik silmiyorum. cevap bulabilirsek onlara da iletecek ve sileceğim. şöyle ki;

yıllar önce izlediğim bir kısa filmdi. sanki norveç, isveç öyle iskandinav ülkelerine ait bir şeydi. ama emin değilim.

bir kadın bir akşam evde yalnız... kocasıyla birlikte çıktığı en son tatilin fotoğraflarına bakıyor. derken baktığı her fotoğrafta arka planda kırmızı kazaklı bir adamın olduğunu görüyor. adam fotoğrafta nerede olursa olsun sürekli objektife bakıyor. yani bunları takip ediyor gibi. sonra kadın kalkıp gidiyor eski foto albümlerinden birini alıyor ve bakıyor ki aynı dalyarak oradaki fotoğraflarda da var. uzun bir süre önce çekilmiş fotoğraflarda bile yine aynı kazağıyla sürekli fotoğrafı çeken kişiye bakıyor yani piç. tam bu sırada elektrikler kesiliyordu evin içinde ve ben de buraya kadar izleyebildim filmi.

(üniversite etkinliği gibi bir şeyde gösteriliyordu ve program sarktı diye yarısında kestiler.)

bi bulduralım be...

 

keşke 5-10 dakika soru kategorisinde kalabilse şu film/dizi gibi daha az insanın baktıgı kategoriler.en çok ilgi oraya oluyor malum.neyse umudumuzu yitirmiyelim.farkedersen hemen sahiplendim başlıgını, çünükü ben de senin kadar çok merak ettim.4-5 saattir düzenli aralıklarla bakıyorum.

quasimodo
1

mobil görünümden çık