Aksam yemeginde bir AVM'de pizza yedik mantarları kokmuş et gibi kokuyordu yarışına gelince farkettik
bıraktık zaten,şimdide midem bulanıyor ondan olabilirmi? Şimdi napiyim sizce?
edit:pizzayı yiyen diger arkadaslarıma ulasamıyorum.


 

kusabiliyorsan kus. yoksa ishal olursun biraz o yolla çıkmasını beklersen. durum kötü olursa acile gidersin serum takarlar.

merena

mantar çok kötü.

gaborit

çok düşündüysen muhtemelen prikolojik. zehirlenmenin belirtileri mide bulantısı, kusma, titreme falan. kötü olursan git acile.

cilgin fantezilerin adami

Parmaklarını boğazına kaçır, küçük diline değmeye çalış, kusman lazım. Mideyi boşalt, acı bişeyler varsa su ile ye, ishal yapar hemen...

Evde zayıflama hapı xenical falan varsa yut yine kısa yoldan ishal olursun...yoğurt falan varsa bol bol kaşıkla

Baktın kötüye gidiyo 124 ü ara hoca...

denizaya

aksam yemegini yemeniz uzerinden bir 4-5 saat gectigini varsayarsak kusmanizin bi faydasi olmayacaktir, yedikleriniz coktan mideyi terketmistir. zehirlenme yasayip yasamadiginizi ishal olup olmamanizdan anlayabilirsiniz. ishal olmaniz durumunda bol bol sivi tuketmeniz yeterli.

tom riddle

bu zehirlenme durumlarında bazen mide eritemiyor içeriği. hem ben akşam yemeğini 10:30da yedim. belki arkadaş da geç yemiştir 9-10 gibi. midede varsa bişiler çıkarmaya bak sen geceler. iyi geceler.

merena

www.vivo.colostate.edu

mide icerigi yemekten ortalama 4-5 saat sonra tamamen bosaliyor, mide asidinin bu durumla pek bir ilgisi yok, sonucta besinleri sindirim sisteminde hareket etmesini peristaltik hareketler sagliyor, bu da mide iceriginin sindirilmis olmasina bagli degil (zaten yaglarin buyuk cogunlugu oniki parmak bagirsagina gelene kadar sindirilmiyor).

tom riddle

iyi hissetmiyorsanız mutlaka acile başvurun.

bu mantar ne pis bi şey ya. geçen bende 1 tabak yemiştim ondan sonra 3 kere kustum. çok kötü oldum. fakat masadaki diğer yiyenlere hiçbir şey olmamıştı..

raskolnikov2

burda normal bir durum değil zehirlenme durumu olduğundan 4-5 sonra hala sindirilmemiş içerik kalmış olabilir. daha önce defalarca karşılaştığım bir şey. neyse arkadaşınkiler artık sindirilmiştir artık zaten.

merena
1

mobil görünümden çık