en ucuza nereden kiralanır? 20 yaşındayım kiralayamaz mıyım? havaalanından kiralamak mantıklı mı? fiyatlar nasıldır? istediğim araba otomatik ve navigasyonlu olsun yeter. 1 ay için tahmini fiyat ne olur? Arabayı full depoyla verim öyle geri mi istiyorlar yoksa boş verip dolu mu istiyorlar nasıl? Sişgorta zorunlu olarak şirket yapıyor değil mi çarpmalara karşı?

NOT: Kıbrıstan kiralayacağım

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

 

en az 2 senelik ehliyet isteniyor genelde, sikko yerler istemeyebilir. bazen full verip full alıyorlar bazen de aldığında yakıt seviyesi ne durumdaysa o şekilde geri istiyorlar, fazla koyarsan geri alamazsın tabi parasını falan.

xenophobe

yaştan çok ehliyetin kaç yıllık olduğu önemli. ama segmentine göre bazı araçları genç arkadaşlara vermiyorlar. bi de çok yaşlıysan falan sıkıntı olabilir. aracı full verecekler diye bişe yok. verdikleri seviyede teslim etmen lazım. farkı depozitodan keserler. sigorta şartları değişiklik gösterir. bi de kiralayandan başkası kullanırken kaza falan olursa sigorta olayı yalan olur.

silvio dante

kaza yaparsan arabanın serviste kaldığı gün sayısı kadar kirayı senden alıyorlar

yigitkaraca
1

mobil görünümden çık