we could be the same'in stüdyo kaydını hiç dinlememiştim. dinlemek istediğim zaman final performanslarını açıyordum. hep giriş sanki gereğinden fazla kısaymış gibi geliyordu bana. şimdi klibine baktığımda harbiden de kısaltılmış olduğunu gördüm. öyle bir kısıtlama falan mı var eurovision'da ? varsa neden ve ne kadar ?

çok teşekkürler.


 

3 dakika sınırlaması var.

dis kapinin mandali

nedeni ney peki ?

zaraeta

3 dakikadan uzun olamıyor şarkılar bildiğim kadarıyla. nedenini bilmiyorum.

sutlu nescafe

Sevdiğim tek yönüdür o yarışmanın süre olayı. Bazı şarkılar işkence gibi, bir de 4-5 dk olduğunu düşünsenize ? Ayrıca daha çok sahnede kalan daha çok akılda kalır, birileri çakallık yapıp güzel şarkıların nakaratlarını söyledikçe söyletir falan... Toplarlar puanları gibi bir düşünce de olabilir.

Harpp

nedeni şu: programın bir süresi var o süre içinde bitmesi gerek, dünyanın pek çok yerinde yayınlanan bir yarışmayı, yayıncıları mağdur etmeyecek süreyle ve aralarla yayınlamak durumundalar.

hewit

tabi öyle ama 3 dakika da çok kısa. tam mesela 4 dakika olsaydı harika olurdu bence çünkü şarkının asıl bağlayan kısmı giriş kısmı zaten.

zaraeta

100 bin dilekçe imzalayıp 4 dakika yaptıralım bence.

ermanen

amcam eurovisionda çalışıyor, 3.5 dk ya ısrar edebilirim.

juusto
1

mobil görünümden çık