bu konu hakkında sözlükte ya da başka yerde "babasından küçük yaşta sevgi görmeyen kızlar tafarından daha çok sergilenir bu tür davranışlar" gibisinden bir yazı okumuş idim. bana çok mantıklı gelmiş idi.

bileniniz, göreniniz, okuyanınız var mı o teoriyi?
ya da sizinki nedir? (3 cümleden aşağı yazanları kabul etmiyorum adslfkjd)

 

küçük yaşta ilgisizlik gibi aşırı ilgi ve şımartılma da bunda etkili bence. fakat asıl tripcanlık lise dönemi eril kişilerin yoğun ilgisi ile geliyor bence. yani öyle bir toplumuzki bir kız on kişiye göz kırpsa 8 kişi atlıyor diğer 2 kişi lan atlasam mı diye düşünüyor. e bu durumda tempra kıvamı ve seçenek çokluğuyla kendini bir halt sanma, yok efenim elimi sallasam ellisi tutumu ile naza çekme, zor olma, işine geliyorsa tutumu kısaca topluma kazandırılmış bir kezbancık oluyor işte. yani bu tutumun aileden ziyade ortam ile daha alakalı olduğunu düşünüyorum.

lunedor

valla ablam anında triplere giriyo hemen surat asıyo.babam da öyle sevgisini göstermedi bize.(sevgiden kasıt ne bilmiyorum ama benim hayat anlayışıma göre göstermedi) o yüzden senin okuduğun teoriye örnek verim dedim.

michael jackson

@lunedor lise dönemi kadar geç bir dönemde başlayacağını zannetmiyorum.

dieselsingle2

yaş itibariyle biz de o dönemde başlardı ha zamane daha erken başlıyordur, olabilir tabi.
bunların bir de şöyle evrimi var, şimdi değer verene değer vermezler kendileri gibi sallamayan trip atanla gezip tekmeyi yer belli bir yaştan sonra uslanırlar vs vs aslında tamamen saçma bir çember bu, kızları böyle yapan erkekler e kızların bu tutumu erkekleri böyle yapıyor sonra zamanla döne döne doğruyu buluyor bir şekilde herkes veya heba oluyor da bu döne döne kısmı sancılı sanırım iki taraf içinde.

lunedor
1

mobil görünümden çık