arkadaslar mevcut modemim yandigi icin yenisini almam icap ediyor. Ben ve kardesimn birer laptopu var. Wireless modem olmasi gerekiyor. Bunun disinda marka olarak ne tavsiye ediyorsunz? Cok mukemmel olmasina gerek yok. Birde modemi alinca kurulumu biz mi yapiyoruz, teknik servis mi geliyor?

linksys wag120n ve paranız yeterse daha üst seviyeleri,
kurulumu siz yapıyorsunuz ama kolay.
saiko


evde kullandığın internet sağlayıcısıyla taahütün yoksa onu iptal et ve ya yeniden abone ol, ya da farklı bir servis sağlayıcı ile anlaş. bildiğim kadarıyla hepsi ücretsiz modem hediye ediyor
bilge rusty james


tp-link ve airties olabilir. internet sağlayıcısından aldığınız kullanıcı adı ve şifresini biliyorsanız kendiniz yapabilirsiniz, teknik servislik birşey yok.
f2dx


linksys wag120n iyidir. iki gün önce ebay'da 16 dolara satılıyordu. türkiyedeki elektro-marketlerde 100-150 tl arası sanırım. güzel ülkem. canım memleketim benim.
sirmuzzy

1