6 aydır ipad kullanıyorum. bugün baya jailbreak duyurusu görünce sorayım dedim. neden yapılıyor ki bu jailbreak. gerçekten çok mu önemli özellikler katıyor alete?




 

yok ya asıl olay beleşçilik. bir dolarlık appleri bedava kullanmak işte.

esenboga

bilen bilmeyen cevap veriyor, olay sadece bütün appleri bedava kullanmak değil, telefonun yazılımı ile ilgili her şeye de müdahele olanağı sağlıyor jailbreak. işletim sistemindeki bütün sınırları kaldırıyor. uzun uzun yazamayacağım şu an fakat mesela şu videoyu izlersen ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin:

www.youtube.com

kivanc1

jailbreaksiz idevice kullanmam. o kadar diyeyim.

silvio dante

(bkz: jailbreak'siz iphone)

Bysb

cihaza 500 dolar vermiş birisi için maksimum 9,99 dolar olan uygulamalara para vermek zor olmaz.tek sorun ios işletim sisteminin sizi kısıtlıyor olması.jailbreak iyidir candır.cihazın bir sürü özelliğini kullanmak yerine neden daha azıyla yetineyim ki?yani jb nin en güzel yanı bedava app değil kullanım özgürlüğüdür.sen bi şey indirsin ipade onu nereye nasıl ne olarak kaybetti nasıl görebilirim diye ugrasırken ben o dosyayı coktan izlemiş-dinlemiş-görmüş-analiz etmiş oluyorum.
bunları da sadece jailbreaklı cihazda yapabilirsin

arafa

jailbreaksiz idevice oturma odasıysa jailbreakli idevice apartmandır. en basitinden harika kişiselleştirme olanakları var. ben app ten çok kişiselleştirme için yaparım.

shyzore

jailbreak de klavye değiştirebiliyor muyuz panpalar?
misal swype yada farklı türden klavyeler yükleyebilir miyiz?

arden v2

evet, swype var jailbreakli iphonelar için.

shyzore
1

mobil görünümden çık