Selam,
cogu insan yazarak calismanin cok etkili bi calisma yontemi oldugunu soyluyor. fakat bunun kalem-kagitla yapilmasi gerektigini belirtiyorlar. kalem-kagitla yapilinca alinan notlar bence cok da esnek olmuyor. yani daha once not alinmis bir konuyla ilgili bir yeri duzeltmek veya eklemek yapmak istediginde cok iyi yapamiyorsun, ayrica find ozelligi de olmuyor. bu durumda notlari bilgisayara almak cok daha mantikli ve avantajli degil mi? niye bu kadar insan kalem ve kagitta israr ediyor?



 

çoğu insanın bilgisayarda yazma hızı elle yazma hızından daha yavaş. aynı zamanda çizimler şekiller filan yapması zor oluyor. bir de ufak bir sorun ama ben üniversitedeyken laptop bataryaları o kadar dayanmıyordu.

homo sapiens gotgobekus

dedikleriniz evet iyi ama çoğu insan bilgisayarda çalışırken aklı başka yerlere gidiyor. aman müzik açayım, face.te kim ne yazmış, dur bakayım sözlükte ne demişler buna, aa mail geldi falan derken bir bakmışsın ki çalışmamışsın.

dahinnotha

ben lise 1-2'de (yani sınavlara çalıştığım, not çıkardığım dönemde) okulda not çıkarmış kişilerin kağıtlarını alır bilgisayara geçirir print eder öyle çalışırdım. göz alışmış yıllarca arial'a tahoma'ya, okuyamıyorum el yazısını düzgünce.

bir de el yazım iğrençtir, istesem de elle not alamam. denedim, kendi yazımı okuyamadım.

hjarteblod

ben telefona not alarak çalışıyorum, hem aklımda kalıyor hem de bi nevi kopya hazırlamak

lonelily
1

mobil görünümden çık